Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El Primer de Maig treu al carrer unes 1.500 persones a Tarragona que clamen contra els ERO de Bic Graphic i Abelan

2 de maig de 2017

Les reivindicacions de les plantilles de Bic Graphic i la paperera Abelan Catalana, sobre els quals pesa l’amenaça de prop de 270 acomiadaments en total, ha estat una de les lluites que han sortit als carrers de Tarragona aquest Primer de Maig. Unes 1.500 persones convocades pels sindicats majoritaris, CCOO i UGT, han marxat aquest dilluns al migdia per la Rambla Nova de Tarragona per donar suport als afectats.

[ampliar notícia]

Constantí espera adherir-se en les pròximes setmanes al conveni amb el Consell Comarcal pel servei de recollida de brossa

28 d'abril de 2017

L’Ajuntament de Constantí preveu adherir-se al conveni amb el Consell Comarcal del Tarragonès pel servei de recollida de brossa en les properes setmanes. El passat 5 d’abril se celebrava un Ple Extraordinari urgent que finalment no va servir per aprovar aquesta delegació de competències de la gestió dels serveis mediambientals amb el Consell Comarcal del Tarragonès i la celebració del corresponent conveni.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí tanca l'exercici econòmic 2016 amb resultats positius

28 d'abril de 2017

Aquest passat dimarts 25 d'abril la Sessió de la Comissió Especial de Comptes de l'Ajuntament de Constantí va aprovar el tancament de l'exercici econòmic 2016. Recordem que el passat 9 de març el Ple ja va donar compte de la liquidació del pressupost de l'exercici 2016, que es va tancar amb uns resultats positius d'1.152.443 euros (suposa un increment del 7,48% respecte de la liquidació de l'any anterior).

[ampliar notícia]

El cicle "Fes Cultura, Fes Salut" continua avui amb la 7a edició del Conte Musicat

28 d'abril de 2017

El Pavelló Poliesportiu de Constantí serà l'escenari aquesta tarda, a partir de les sis, de la setena edició del Conte Musicat: "Quilos i quilos de Sant Jordi". Una activitat que s'emmarca dins del cicle "Fes Cultura, Fes Salut", que s'està duent a terme aquests dies al municipi.

[ampliar notícia]

"Ciutats de paper", de John Green, centrarà demà el Club de Lectura Juvenil

28 d'abril de 2017

La Biblioteca Municipal de Constantí acull demà dissabte, a les 11 del matí, una nova sessió del Club de Lectura Juvenil. En aquesta ocasió, l'activitat girarà entorn de l'obra "Ciutats de paper", de John Green.

[ampliar notícia]

La URV traslladarà els estudis d’Educació al campus Catalunya

28 d'abril de 2017

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha anunciat que els estudis d’educació que actualment s’imparteixen a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, al campus Sescelades, es traslladaran al campus Catalunya. Amb aquestes obres s’iniciarà una primera part del projecte redactat l’any 2010 –però que va quedar paralitzat amb l’inici de la crisi.

[ampliar notícia]

Constantí acull diumenge el Campionat Interclubs de Patinatge del Tarragonès

28 d'abril de 2017

Una setantena de patinadors i patinadores es donaran cita aquest diumenge al Pavelló Poliesportiu de Constantí en el Campionat Interclubs de Patinatge del Tarragonès, que organitza el Club Patí de Constantí i que s'engloba dins de les activitats del cicle "Fes Cultura, Fes Salut".

[ampliar notícia]

Es presenta el llibre “Contes a moltes mans” escrit i il·lustrat per les escoles de Constantí

27 d'abril de 2017

Aquest dimecres 26 d’abril es va fer a la Biblioteca Municipal l’acte de presentació del llibre “Contes a moltes mans. Cursos 2015-16 i 2016-17” en el qual col·laboren les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà de Constantí.

[ampliar notícia]

L'atur augmenta de 18.200 persones al primer trimestre i la taxa s'enfila quatre dècimes, fins al 15,28%

27 d'abril de 2017

El nombre de persones sense feina en el primer trimestre d'aquest any es va situar en 576.700 aturats, cosa que suposa una increment de 18.200 persones, el 3,26% més que el quart trimestre del 2016, l'augment més alt registrat en un primer trimestre des del 2013, segons l'Enquesta de Població Activa (EPA) publicada aquest dijous per l'Institut Nacional de Estadística (INE).

[ampliar notícia]

L'indicador avançat de l'IPC se situa en el 2,6% anual a l'abril, tres dècimes més que al març

27 d'abril de 2017

Els preus han augmentat un 2,6% anual aquest mes d'abril a l'Estat, segons les dades de l'IPC avançat que ha publicat aquest dijous l'Institut Nacional d'Estadística espanyol (INE). En cas de confirmar-se aquesta dada, suposaria un creixement de tres dècimes en relació amb l'IPC de març, que va registrar un increment del 2,3% anual. En aquest comportament de la inflació destaca la pujada dels preus dels serveis turístics, especialment per la Setmana Santa.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 167 de 261