Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El Centre d’Esports Constantí celebra la 13ª “Nit del futbol” aquest dissabte

5 de juliol de 2012

Aquest proper dissabte 7 de juliol es celebra a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal de la Coma la XIII edició de la “Nit del futbol”, un dels esdeveniments habituals de l’estiu que organitza el Centre d’Esports Constantí per posar el punt i final a la temporada esportiva.

[ampliar notícia]

Segona sortida naturalista per descobrir la fauna i la flora del terme municipal

3 de juliol de 2012

El projecte d’Atlas de la Biodiversitat de Constantí continua avançant. Aquest passat dissabte 30 de juny es realitzava la segona sortida naturalista pels camins del terme, en la que van participar un total de 6 voluntaris, a més dels organitzadors de la iniciativa encapçalada pel naturalista José A. Latorre i el responsable de l’Arxiu Històric municipal, Josep Estivill. La sortida, que va durar prop de 3 hores, va transcórrer pel camí dels Pallaresos fins al riu Francolí, des d’on l’expedició va arribar fins a la Resclosa. Durant el trajecte es van arribar reconèixer fins a unes 40 espècies diferents de la flora, algunes d’elles bastant desconegudes per la majoria dels participants.

[ampliar notícia]

El Centre Obert municipal obrirà portes durant el mes de juliol

27 de juny de 2012

Aquest dilluns, els infants i joves que han participat durant tot el curs de les activitats del Centre Obert municipal van realitzar una excursió de final de curs a Vimbodí, amb aturada al monestir de Poblet i a l’ermita dels Torrents. Al llarg de l’any aquest servei municipal ha promogut tota una sèrie d’activitats en horari extraescolar Amb l’objectiu de potenciar i donar suport al desenvolupament de la personalitat, i atendre les necessitats educatives bàsiques i d’esbarjo dels infants i adolescents del municipi s’han realitzat activitat ordinàries com el reforç escolar, tallers diversos, jocs d’exterior, activitats esportives, cuina o ludoteca. A banda d’aquestes activitats ordinàries, el Centre Obert també ha participat en activitats d’àmbit municipal com la Fira, la Fira de Jocs de Sant Joan, o el recorregut de la Flama del Canigó, a banda de col·laborar de forma activa en el calendari festiu del municipi, a la castanyada, el carnaval, o la Diada de Sant Jordi.

[ampliar notícia]

El magazine “Un dia més” acomiada la temporada amb un resum dels darrers mesos

25 de juny de 2012

El magazine “Un dia més” de Constantí Ràdio acomiada aquesta setmana la seva primera temporada d’emissió. El programa, que ens ha acompanyat cada dia de dilluns a divendres de 12 a 1, començava les seves emissions el passat mes d’octubre i durant nou mesos ens ha apropat a l'actualitat de les nostres comarques en els seus àmbits més diversos a través d’entrevistes, tertúlies, opinió, cultura, societat ,noves tecnologies i diverses seccions setmanals com la tertúlia esportiva dels dilluns, el “Disc de la setmana” amb el periodista Joan Marc Salvat, l’espai “Indrets i paisatges de Constantí” amb l’historiador Ricard Escarré, la secció de recomanacions de la Biblioteca municipal, o les novetats cinematogràfiques a la “Butaca”. Han estat més de 170 programes i més de 110 entrevistes als principals protagonistes de l’actualitat.

[ampliar notícia]

L’arribada de la Flama del Canigó marca l’inici de les Festes de Sant Joan

22 de juny de 2012

L’arribada de la Flama del Canigó marcarà demà dissabte l’inici oficial de les Festes de Sant Joan a Constantí. Un any més els components del Moto-Club Constantí seran els encarregats d’anar a buscar la Flama del Canigó fins a la Plaça de la Llibertat de Reus, des d’on es transportarà fins a la Plaça Rafel Casanova, al davant de la Cooperativa, per començar el tradicional recorregut pels carrers del poble. Voluntaris de diferents entitats s’aniran rellevant des d’allà per transportar la Flama durant el recorregut.

[ampliar notícia]

Tots Forts” el nou programa de castells de Constantí Ràdio, s’estrena aquest divendres

20 de juny de 2012

Pensat per ser un dels primers programes de prèvia castellera, s’emetrà cada divendres a partir de les 21h i es reemetrà els dissabtes a les 12h. Durant els 50 minuts que durarà es farà un repàs de les actuacions de la setmana anterior, fent especial incís en aquelles colles que hagin realitzat una actuació de mèrit donada la seva trajectòria actual. L’atenció però, es centrarà en les diades de la setmana següent, aprofundint en les intencions de les colles del Camp de Tarragona.

[ampliar notícia]

L’Escola d’Adults de Constantí posa el punt i final al curs 2011-2012

18 de juny de 2012

El passat divendres 15 de juny, l’Escola d’Adults de Constantí va posar el punt i final al curs 2011-2012 amb l’habitual acte de cloenda i l’entrega de diplomes als alumnes, un acte que es va fer a les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu. Una àmplia representació d’alumnes dels diferents cursos que s’han desenvolupat al llarg de l’any van recollir els seus corresponents diplomes de mans dels professors de l’Escola i d’una representació del consistori municipal encapçalada per l’alcalde Josep Maria Sabaté.

[ampliar notícia]

El grup Dame Besos, autors de l’himne del Jocs Mediterranis 2017, visita el CEIP Centcelles

13 de juny de 2012

Els alumnes del CEIP Centcelles han rebut aquest matí una visita molt especial. El grup musical “Dame Besos”, creadors de la cançó oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 han visitat el centre i han ofert una actuació al pati de l’escola per interpretar la cançó “Competir és compartir”, una cançó que han gravat en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès), i que ja han presentat amb èxit a diverses escoles de la demarcació.

[ampliar notícia]

L’Atlas de la Biodiversitat de Constantí comença a prendre forma

11 de juny de 2012

Aquest passat dissabte va tenir lloc la primera sortida naturalista pel camí de la Coma, una sortida que s’emmarcava en el marc del projecte de l’Atlas de la Biodiversitat de Constantí que neix com una iniciativa de l’Arxiu Històric Municipal i el naturalista José A. Latorre. Uns 7 voluntaris van participar d’aquesta primera expedició en que es van observar fins a una trentena d’espècies vegetals fanerògames i quatre de vertebrats -tot ocells-.

[ampliar notícia]

Comença la 4a edició del Concurs Fotogràfic Vila de Constantí

6 de juny de 2012

Un any més, el Club Excursionista i Fotogràfic de Constantí ha posat en marxa el Concurs Fotogràfic Vila de Constantí, que arriba a la seva quarta edició i manté les bases dels anys anteriors. Poden participar-hi tots els aficionats a la fotografia sense límit d’edat, i el tema de concurs, com ja és habitual, continua sent Constantí, aquest any amb el requisit que siguin imatges del municipi a peu pla. Les fotografies poden ser en blanc i negre i/o color.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 167 de 196