Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Presentació oficial dels equips del Centre d'Esports Constantí

14 de febrer de 2017

El Centre d'Esports Constantí celebrarà el proper diumenge, 26 de febrer, la presentació oficial de tots els equips que integren el club. L'acte de presentació està previst per a les 12 del migdia i tindrà un format diferent al d'aquests últims anys.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament realitza actuacions preventives per combatre la presència d'erugues

13 de febrer de 2017

L'Ajuntament de Constantí, a través de la seva regidoria de Medi Ambient, ha realitzat durant els darrers mesos una campanya de control per combatre les plagues de les erugues de la processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa), un insecte de distribució típicament mediterrània, que constitueix una plaga forestal que ataca els pins.

[ampliar notícia]

Ja es pot sol·licitar la tarifa social en la taxa de l'aigua

10 de febrer de 2017

L’Ajuntament de Constantí ha creat una nova TARIFA SOCIAL de l’aigua, que ha entrat en vigor des de l’1 de gener de 2017. La intenció del consistori és fer aquest tribut més progressiu i que pagui més qui més té i qui més consumeix. Per tal d’ajudar els col·lectius més vulnerables, s’ha posat en marxa una tarifa bonificada de l’aigua. Des de fa 4 anys, l’Ajuntament assumeix anualment un important dèficit en el subministrament d’aigua, de 317.398,55 €uros, entre el cost que generava el servei i els ingressos que s’obtenien d’aquesta taxa.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament instal·la un panell informatiu a la zona del Pont de les Caixes

10 de febrer de 2017

L'Ajuntament de Constantí ha instal·lat aquesta setmana a la zona del Pont de les Caixes un panell informatiu, en català i castellà, on s'explica la història del monument. Es tracta d'un aqüeducte d'origen romà reformat durant l'edat mitjana i declarat Bé Cultural d'Interès General per part de la Generalitat de Catalunya l'any 2013.

[ampliar notícia]

La Policia Local engega una campanya de sensibilització als propietaris de gossos

10 de febrer de 2017

La Policia Local de Constantí, en l'exercici de les funcions de prevenció i protecció de la seguretat ciutadana i en compliment de les ordenances de convivència ciutadana, està duent a terme una campanya de sensibilització dirigida als veïns propietaris de gossos per tal que prenguin consciència de les seves obligacions com a responsables dels seus animals.

[ampliar notícia]

Constantí perd 335 habitants en quatre anys

9 de febrer de 2017

Constantí ha perdut 335 habitants en quatre anys. El màxim de població dels últims anys es va assolir el 2012 amb 6.774 habitants, mentre que en xifres d’aquest passat 2016, el municipi té 6.439 habitants, el que suposa una caiguda del 5,2%. Són dades fetes publiques per l’Institut Nacional d’Estadística de l’estudi de població dels diferents municipis de l’Estat l’any 2016.

[ampliar notícia]

Comença un nou curs d'auxiliar d'Hostaleria a Constantí

9 de febrer de 2017

Aquesta setmana s’ha iniciat a Constantí un Curs d’auxiliar d’Hostaleria. Un total de 16 persones participen d’aquest curs, que tindrà una durada de 60 hores, i s’allargarà fins el proper 1 de març. El curs, subvencionat per l’Ajuntament de Constantí i desenvolupat per l’empresa Acción Laboral, consta de diferents continguts centrats en la formació bàsica per treballar en bars i restaurants.

[ampliar notícia]

El Parlament aprova una esmena als pressupostos per invertir a Constantí

3 de febrer de 2017

El Parlament de Catalunya ha aprovat una esmena presentada pel PSC als pressupostos de la Generalitat en què es demana al govern català que garanteixi l’elaboració d’un pla d’anàlisi, diagnosi i actuació de les deficiències estructurals dels habitatges del barri de Centcelles de Constantí.

[ampliar notícia]

El CE Constantí és escollit per participar del projecte +KESPORT! de la FCF i la Generalitat

3 de febrer de 2017

El Centre d'Esports Constantí ha participat aquest dijous 2 de febrer en la presentació oficial del projecte +KESPORT!, que impulsen la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat. El club constantinenc és un dels quatre clubs de futbol de la demarcació de Tarragona escollits per participar d'aquest projecte pioner. El Poliesportiu Muncipal Sergio Manzano, de Bellvitge, ha acollit la presentació del projecte en un acte festiu i educacional del futbol formatiu català presentat pel cap d'esports de Televisió de Catalunya, Bernat Soler. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha participat en l'acte de presentació d'aquest programa pioner de suport pedagògic a 700 entrenadors de nens i nenes d'entre 6 i 12 anys.

[ampliar notícia]

Constantí es consolida com a referent del Tir amb Arc a nivell català

2 de febrer de 2017

Entre els mesos de novembre i gener el Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha estat l’escenari de les tres darreres jornades (3a, 4a i 5a jornada) del Campionat de Lliga de Tir amb Arc en sala 2016-17, organitzades pel Club de Tir amb Arc Constantí, amb la col·laboració del Club TAU de Tarragona. En total, hi ha participat 356 arquers de tot Catalunya, i de totes les modalitats i categories, incloent-hi el campió del món, Sebastian Juanola. S’han aconseguit diversos rècords de Catalunya i d’Espanya, i els esportistes han coincidit en destacar que les condicions de llum, temperatura i l’organització dels campionats han estat ideals per aconseguir-ho.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 176 de 251