Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Campanya de Neteja de Golfes Comunitàries

3 de novembre de 2014

L’Ajuntament de Constantí i l’Associació de Veïns de Centcelles han iniciat una campanya de neteja de golfes comunitàries per al conjunt d’escales del municipi. En aquest sentit l’Ajuntament subvenciona el contenidor de recollida i els veïns de l’escala aporten la mà d’obra voluntària.

[ampliar notícia]

Activitats infantils i juvenils per celebrar la Castanyada

31 d'octubre de 2014

Coincidint amb la Diada de Tots Sants i la celebració de la Castanyada aquest diumenge 2 de novembre s’ha programat a Constantí una tarda plena d’activitats destinades al públic infantil i juvenil. Cap a les 18.30, a l’exterior del Pavelló Poliesportiu, l’Associació d’Amics de la Colla COCA oferirà una actuació que tindrà com a principals protagonistes als membres de la secció infantil de la colla, els Diablons de la Dragonina. A més de l’actuació dels més petitst de la Colla, un “Conxuro da Queimada” servirà de ritual per allunyar els mals esperits i les bruixes.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí congela els impostos i les taxes per al 2015

30 d'octubre de 2014

L’Ajuntament de Constantí ha aprovat en el Ple Extraordinari celebrat aquest dimecres 29 d’octubre les Ordenances Fiscals corresponents al proper any 2015. La proposta d’Ordenances per a l’any vinent, que s’ha aprovat amb els vots favorables dels regidors de l’equip de govern (CIU, ERC, ICV) i el regidor del PP i amb l’abstenció del PSC, ve marcada per una congelació de tots els impostos i taxes municipals.

[ampliar notícia]

ERC i ICV: ‘El Govern de la Generalitat ha trencat els compromisos amb Constantí’

23 d'octubre de 2014

Daniel Rodríguez, regidor d’ERC de l’Ajuntament de Constantí i portaveu d’ERC al Consell Comarcal del Tarragonès, i Ruben Gras, regidor d’ICV a l’Ajuntament de Constantí, demanen més garanties en la venda de la planta incineradora de residus especials de Constantí. El grup d’ERC i ICV a Constantí ja han manifestat en diverses ocasions que no estan d’acord amb la venda de la planta i menys en la manera que ho està gestionant el Govern de la Generalitat. “ No volem que es vengui la planta, volem que segueixi en mans públiques”.

[ampliar notícia]

Obres de millora a una de les pistes del Pavelló Poliesportiu

23 d'octubre de 2014

Durant les darreres setmanes s’estan realitzant al Pavelló Poliesportiu municipal obres de millora i arranjament del paviment d’una de les dues pistes de la instal•lació. Es tracta de la pista en la que realitza els seus entrenaments setmanals el Club Patí Constantí, que durant el temps que es realitzen aquests treballs s’entrenarà a les instal•lacions del col•legi Centcelles.

[ampliar notícia]

El Club Bàsquet Constantí presenta els seues equips davant l’afició

20 d'octubre de 2014

El Club Bàsquet Constantí es va presentar oficialment el passat diumenge 19 d’octubre davant de la seva afició, al Pavelló Poliesportiu Municipal. Aquesta temporada, l’entitat esportiva manté els tres equips amb els que ja va comptar la temporada passada, el sènior masculí, el sènior femení i el júnior masculí.

[ampliar notícia]

Comencen els Espais Educatius Familiars

17 d'octubre de 2014

Amb l’inici del curs escolar, la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí ha posat en marxa el projecte “Espais Educatius Familiars”, que organitza conjuntament amb els diferents centres educatius i les ampas del municipi. Aquesta iniciativa, que es ve desenvolupant des de l’any 2009, pretén crear un espai compartit de comunicació i suport educatiu entre famílies amb fills escolaritzats als centres de Constantí. Els espais educatius ofereixen una trobada en un ambient distès, i permeten disposar d’informació, assessorament, estratègies i recursos per facilitar l’acció educativa en l’àmbit familiar a més d’enfortir els vincles amb les escoles.

[ampliar notícia]

Normalitat en la prova de sirenes d’avís de risc químic

16 d'octubre de 2014

La direcció general de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha provat aquest matí les 84 sirenes de la xarxa d’alarmes adscrites al Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya PLASEQCAT. El director de Protecció Civil de la Generalitat, Jordi Aurich, ha valorat positivament l’exercici i ha agraït la participació de 12.000 alumnes i professors de diverses escoles que han aprofitat la prova per practicar un exercici de confinament, tancant-se a les aules i evitant l’entrada d’aire de l’exterior. Aurich també ha destacat la participació de la ciutadania a les xarxes socials i que aporta “molta informació de retorn” i ha dit que “la millor manera de protegir-se davant d’un risc és saber com actuar davant d’aquest i les sirenes ens avisen de la necessitat de confinar-se”.

[ampliar notícia]

Premi del Consell Esportiu del Tarragonès a l’Ampa Mossèn Ramon Bergadà-Secció de Gimnàstica Estètica

14 d'octubre de 2014

El passat divendres 10 d’octubre va tenir lloc una nova edició de la festa de l’esport comarcal al Teatre Auditori de Salou. Un any mes el Consell Esportiu del Tarragonès ha convocat els Premis i la Beca Avriga Fvscvs 2014. L’objectiu és fer un reconeixement al treball i l’esforç que diàriament porten a terme esportistes, entrenadors, professors, dirigents esportius i, en definitiva, tots aquells que tenen una implicació directa amb l’esport a la nostra comarca.

[ampliar notícia]

L’Escola d’Adults comença el curs 2014-2015

10 d'octubre de 2014

L’Escola municipal d’Adults de Constantí ha iniciat aquesta setmana les classes del curs 2014-2015. Està previst que en els propers dies es vagin posant en marxa tots els cursos i tallers d’aquest servei municipal que manté i amplia la seva oferta formativa respecte al curs anterior, una oferta formativa que vol donar cobertura a un ampli sector de la població. Aquest curs uns 350 alumnes s’han matriculat a l’Escola, amb un lleuger descens d’inscripcions respecte del curs anterior ( i és que per exemple aquest any no s’impartirà el curs de rus). Continuen tenint bona acollida els cursos de català i anglès i també s’incorporen a l’oferta formativa els Tallers monogràfics d’Informàtica, uns cursos d’entre 2 i 15 hores de durada que s’aniran fent al llarg de cada trimestre.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 176 de 225