Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Canvis en el sistema informàtic de la Biblioteca

23 de febrer de 2010

La Biblioteca de Constantí començarà en els propers dies un procès de canvi en el sistema informàtic, un procés que afectarà tota la xarxa de biblioteques públiques de Catalunya. Aquest canvi comportarà novetats i millores en el servei de préstec, però també algunes molèsties per als usuaris fins a la seva completa posada en marxa. Amb motiu d'aquest canvi, entre el 22 de febrer i l'1 de març el servei de préstec interbibliotecari de la biblioteca quedarà suspès i la setmana de l'1 al 7 de març la biblioteca romandrà tancada.

[ampliar notícia]

Conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Constantí i la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica

22 de febrer de 2010

L’Ajuntament de Constantí ha signat un conveni de col•laboració amb la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica. L’acte de signatura es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència del sr. Xavier March, President de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica i l’alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté. També hi van ser presents el director dels Serveis Territorials d'Esports, Francesc Aguiló, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Josep Plana, i representants de l’AMPA del CEIP Mn. Ramon Bergadà.

[ampliar notícia]

S'aprova el PUOSC per a l'any 2010

18 de febrer de 2010

La Generalitat ha aprovat aquest dimecres el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per l'any 2010. Aquest any suposarà una subvenció de 174,73 milions d'euros per als ens locals i suposarà un increment del 6% dels recursos, respecte l'any anterior. La demarcació de Tarragona rebrà 69 milions d’euros per tal de realitzar obra pública, i se subvencionaran 178 projectes en els pobles de la província.

[ampliar notícia]

Desactivada l'alerta del Plaseqcat per una fuita a Constantí

16 de febrer de 2010

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat va activar ahir, quan faltaven pocs minuts per tres quarts de set de la tarda, la fase d'alerta del Pla d'Emergències Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqcat) arran d'un vessament d'òxid de propilè que es va produir en un tren de mercaderies perilloses, situat a la instal•lació industrial que l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) té a Constantí.

[ampliar notícia]

Cap de setmana de Carnaval

16 de febrer de 2010

Constantí ha celebrat el carnaval amb un cap de setmana ple d'activitats que van tenir com a acte central el gran ball de disfresses al Pavelló Poliesportiu La festa del carnestoltes va començar el dijous, amb la celebració del Dijous Gras al Mausoleu de Centcelles, que va comptar amb la participació dels alumnes dels col•legis Ramon Bergadà i Centcelles.

[ampliar notícia]

Sopar de la Fam per Haití

16 de febrer de 2010

El divendres 12 de febrer es va celebrar al Centre Parroquial una nova edició del sopar solidari per la fam. Enguany, els fons recaptats en aquest sopar es destinarana a l’ajuda humanitària amb el poble d’Haití,que fa unes setmanes va patir un greu terratrèmol. L’acte, que va aplegar més d’un centenar d’assistents, va comptar amb la presència de Mossèn Pere Dalmau, impulsor del sopar solidari, l’alcalde de Constantí i altres representants del consistori municipal.

[ampliar notícia]

El Ple aprova una modificació del POUM per a construir un Teatre-auditori

15 de febrer de 2010

L’Ajuntament de Constantí va aprovar en Ple Extraordinari del dijous 11 de febrer la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal per resituar uns terrenys destinats a equipaments i a espais lliures. L’objectiu d’aquesta permuta es basa en la intenció de construir un Teatre-Auditori, a la zona de Ravassols, al Parc dels Garrofers. Aquesta zona, d’uns 2.800 metres de zona verda, es permutaria per la parcel•la que hi ha al darrera de la Plaça de la Generalitat, al grup Adigsa, i que té la qualificació de zona d’equipaments.

[ampliar notícia]

S'aproven els projectes del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat local

1 de febrer de 2010

L’Adequació d’un nou local per a Llar de Jubilats és el principal projecte aprovat per l’Ajuntament de Constantí en la nova convocatòria del fons estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local, el fons que el govern estatal concedeix als municipis per aquest 2010. L’aprovació dels projectes que seran finançats amb aquest fons estatal va ser el punt més destacat del ple ordinari celebrat aquest dijous 28 de gener. Constantí disposarà d’una quantitat de 691.995 euros per a aquesta segona fase d’inversió del fons estatal, i ho destinarà a un total de 6 projectes, totalment nous i que hauran d’executar-se durant aquest 2010.

[ampliar notícia]

Es presenta la Guia d'Entitats Municipals

1 de febrer de 2010

L’Ajuntament de Constantí va presentar el passat divendres 29 de genera la guia de totes les entitats municipals, en un acte que es va fer a la Biblioteca Municipal. Es tracta d’un projecte iniciat fa uns mesos i que pretèn, d’una banda ser un reconeixement a les entitats de Constantí i a la tasca que desenvolupen, i en segon lloc , lligat amb l’anterior, constituir un espai de difusió on donar-les a conèixer.

[ampliar notícia]

VIII edició dels Premis Literaris Constantí

28 de gener de 2010

La Biblioteca de Constantí va ser l’escenari, el passat diumenge 24 de gener, de l’acte d’entrega de la VIII edició dels Premis literaris Constantí, que en la darerra edició va plantejar com a motiu de concurs el gènere “Històries de la terra”. Un total de 302 treballs d’autors tant d’àmbit nacional com internacional s’han presentat a aquesta vuitena edició del concurs. L’entrega dels premis va servir també per presentar el llibre que recull els 38 millors relats, produït per Silva Editorial.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 176 de 180