Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

S´obre el termini per presentar la documentació del 2on torn dels Plans d´Ocupació

16 de gener de 2017

El dilluns dia 16 s'obre el termini per presentar novament la documentació dels Plans d'Ocupació 2016 - 2017. Aquest termini finalizarà el proper dia 31 de gener. Aquest programa se centra en la contractació temporal de persones que es troben en situació d’atur amb l’objecte de facilitar la millora de les seves condicions personals i laborals.

[ampliar notícia]

Es donen a conèixer els guanyadors del 1er Concurs d´Aparadors Nadalencs

13 de gener de 2017

Aquest divendres 13 de gener s’han fet públics els establiments guanyadors de la primera edició del Concurs d’aparadors nadalencs que s’ha fet a Constantí durant la passada campanya de Nadal. Per primer any la Unió de Botiguers de Constantí ha convocat , amb el suport de l’Ajuntament, aquest concurs d’aparadors basat en una decoració de la festivitat nadalenca en qualsevol dels seus aspectes més representatius.

[ampliar notícia]

L´Ajuntament de Constantí aprova els pressupostos generals per al 2017

28 de desembre de 2016

El Ple aprova una rebaixa del tipus de gravamen de l'IBI per tal de neutralitzar l’increment en el valor cadastral que ha imposat el govern central L’Ajuntament de Constantí ha aprovat aquest dimarts 27 de desembre els pressupostos generals de l’exercici 2017. Els pressupostos municipals per aquest proper any se situen en 7.709.451,76€, tant pel que fa als ingressos com a les despeses, el que significa un increment d’un 1,98 % respecte de l’exercici anterior. En valors absoluts, suposa una variació de 149.577,90 euros.

[ampliar notícia]

Obre portes el Parc de Nadal a Constantí

27 de desembre de 2016

Entre els dies 27 i 30 de desembre tindrà lloc una nova edició del Parc de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Constantí. Durant els propers 4 dies el Pavelló Poliesportiu acollirà tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil. El Parc de Nadal, que organitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí, serà coordinat per la dinamitzadora juvenil del projecte TREKA i la responsable del Punt Òmnia, i comptarà amb la col•laboració del grup de premonitors joves, monitores de l'Esplai Municipal i entitats com l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A., l'AMPA de l'Institut de Constantí o els Breakers de Constantí, que oferiran activitats per als assistents.

[ampliar notícia]

L´Ajuntament rep una subvenció de més de 91 mil euros per a cursos de formació per aturats

22 de desembre de 2016

L’Ajuntament de Constantí, ha obtingut una subvenció de 91.038 euros, per tal de desenvolupar diversos cursos de formació ocupacional. Es dóna la circumstància que aquesta ha estat la primera vegada que l’Ajuntament de Constantí s’ha presentat a la convocatòria del FOAP 2016, i amb la subvenció atorgada es desenvoluparan tres accions formatives que estan totalment subvencionades pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el Fons social Europeu, i van adreçades prioritàriament a persones en situació d’atur.

[ampliar notícia]

S’entreguen els diplomes dels cursos de Formació Ocupacional

20 de desembre de 2016

Aquest dilluns 19 de desembre es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte d’entrega dels diplomes a les persones que durant les darreres setmanes han participat dels cursos de formació de monitor de menjador i de carretoner, i també als treballadors dels plans d’Ocupació locals que han rebut formació en matèria de prevenció de riscos laborals.

[ampliar notícia]

Comencen les activitats de Nadal a Constantí

16 de desembre de 2016

Constantí ja es prepara per viure intensament les Festes de Nadal, i tal i com ja ve sent tradició al llarg dels darrers anys, ho fa amb una programació que ve carregada d’activitats. El passat divendres 2 de desembre, l’encesa de les llums de Nadal marcava l’inici de les festes, amb la simbòlica il·luminació d’un gran arbre de Nadal a la Plaça de les Escoles Velles. La programació d’activitats comptarà amb prop d’una trentena d’activitats que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí, com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.

[ampliar notícia]

Primer Concurs d’Aparadors Nadalencs a Constantí

13 de desembre de 2016

De cara a aquesta campanya de Nadal i amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal del 2016 sigui una festa als carrers i establiments del municipi, la Unió de Botiguers de Constantí, amb el suport de l’Ajuntament, ha convocat el primer Concurs d’aparadors nadalencs. Una vintena de comerços participen d’aquesta primera edició del Concurs, basat en una decoració de la festivitat nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius.

[ampliar notícia]

Lectures solidàries per col•laborar amb la Marató de TV3

12 de desembre de 2016

Constantí celebrarà el proper dijous dia 15 de desembre una Marató Literària a la Biblioteca Municipal. Es tracta d’una de les activitats que es faran per col•laborar amb la Marató de TV3 que tindrà lloc el proper diumenge 18 de desembre i que aquest any estarà dedicada a l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques.

[ampliar notícia]

XVI edició de la Festa de l’Oli Nou a Constantí

5 de desembre de 2016

Com cada primer diumenge del mes de desembre, Constantí va celebrar el passat 4 de desembre al matí la tradicional Festa de l’Oli Nou organitzada per la Cooperativa Agrícola “Sant Isidre”. La Festa de l’Oli Nou, que aquest any ha arribat a la seva XVI edició, ha concentrat més de 600 persones al Pati de la Cooperativa,disposats a gaudir d’un bon esmorzar i a tastar l’oli de la nova collita. La Festa de l’Oli nou, que ja s’ha consolidat com un dels esdeveniments del calendari cultural i gastronòmic del municipi, ha comptat com és habitual amb l’acompanyament de la música tradicional de La Corranda.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 184 de 256