Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

L´Ajuntament de Constantí s´adhereix al Pacte Nacional pel dret a decidir

26 de juliol de 2013

El Ple de l’Ajuntament de Constantí va aprovar ahir al vespre la seva adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. La moció, la van presentar de forma conjunta els grups municipals de CIU, ERC i ICV-EUiA, i va rebre també el suport del grup del PSC. El regidor del PP no va ser present a la sessió. En el text es demana de promoure que les entitats, associacions i agents econòmics del municipi s'afegeixin a aquest 'procés democràtic de l'exercici del dret de decidir i a la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya'.

[ampliar notícia]

El CAP de Constantí mantindrà el servei de seguretat durant els propers mesos

24 de juliol de 2013

El CAP de Constantí seguirà mantenint el servei de seguretat, almenys durant els propers 3 mesos. Si bé la supressió del serveis de seguretat als Centres d’Atenció Primària era una de les mesures que contemplava l’ Institut català de la Salut per tal de reduir la despesa econòmica, finalment aquesta mesura no s’ha pres i s’han prorrogat els contractes amb les empreses de seguretat durant aquests propers 3 mesos.

[ampliar notícia]

Aquest diumenge 14 de juliol "Mulla´t" per l´esclerosi múltiple

12 de juliol de 2013

La campanya "Mulla’t per l’esclerosi múltiple" torna a fer una crida a la solidaritat aquest diumenge 14 de juliol per participar en l’acte solidari amb les persones afectades per aquesta malaltia. Com és habitual, la jornada solidària a Constantí es farà a les instal•lacions del Club Esplai, que al llarg del dia acollirà diverses activitats lúdiques i esportives, en la que serà la 18a edició del "Mulla’t per l’esclerosi múltiple" a Constantí.

[ampliar notícia]

El Centre d´Esports Constantí celebra la XIV Nit del Futbol

8 de juliol de 2013

Prop d’unes 400 persones van assistir el passat dissabte 6 de juliol a la XIV edició de la Nit del Futbol, l’esdeveniment que cada any organitza el Centre d’Esports Constantí per posar el punt i final a la temporada esportiva. El Camp de Futbol municipal de la coma es va tornar a omplir amb la presència dels jugadors dels 13 equips que integren el Club, entrenadors, col·laboradors, familiars i amics, i socis i simpatizants, en un acte marcat per un to familiar i festiu.

[ampliar notícia]

El Ple de l´Ajuntament de Constantí fa efectiu el traspàs de competències a l´àrea d´alcaldia

5 de juliol de 2013

Una setmana després de fer-se efectiu el relleu a l’alcaldia, el Ple de l’Ajuntament de Constantí va aprovar ahir al vespre la nova constitució de la Junta de Govern local i la delegació de competències de diferents àrees municipals. Després de la proclamació de Josep Maria Franquès com a nou alcalde, el fins ara batlle Josep Maria Sabaté passarà a assumir la primera tinença d’alcaldia, mentre que la regidora d’ICV-EUiA, Antonia García, continua com a segona tinent d’alcalde.

[ampliar notícia]

Constantí acollirà la primera edició del Campus de Gimnàstica Estètica

1 de juliol de 2013

Organitzat per l’AMPA del CEIP Mn. Ramon Bergadà, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, aquest campus proposa una modalitat gimnàstica que prové dels països nòrdics (neix a Finlàndia) en la qual tot el cos realitza moviments harmoniosos de forma natural. Es caracteritza perquè no es necessita una gran flexibilitat, ni excessives exigències corporals. L’objectiu és realizar exercicis amb correcció i sincronització amb el grup (similar a la natació sincronitzada fora de l’aigua). El Campus comptarà amb la col•laboració de la Lisa Aalqvist (gimnasta en campionat mundials de Hèlsinki -20002- i Grasz – 2003). Les clases es combinaran amb diferents tallers de disseny de mallots, maquillatge, manualitats, balls dirigits o balls meoderns.

[ampliar notícia]

Josep Maria Franquès és proclamat nou alcalde de Constantí

26 de juny de 2013

Aquest dimarts 25 de juny s’ha fet efectiu el relleu a l’alcaldia de Constantí amb un Ple Extraordinari en que va prendre possessió del seu càrrec el nou alcalde, Josep Maria Franquès de CIU. El fins ara primer tinent d’alcalde substitueix Josep Maria Sabaté, d’ERC, seguint el pacte signat després de les eleccions municipals del 2011 que establia dos anys d’alcaldia per cadascun, un pacte de govern, del que a més d’ERC i CIU també en forma part ICV-EUIA.

[ampliar notícia]

El magazine “Un dia més” acomiada la temporada amb un resum dels darrers mesos

25 de juny de 2013

El magazine “Un dia més” de Constantí Ràdio acomiada aquesta setmana la seva segona temporada d’emissió. El programa, que ens ha acompanyat cada dia de dilluns a divendres de 12 a 1, començava les seves emissions el passat mes d’octubre i durant nou mesos ens ha apropat a l'actualitat de les nostres comarques en els seus àmbits més diversos a través d’entrevistes, tertúlies, opinió, cultura, societat i diverses seccions setmanals com la tertúlia esportiva dels dilluns, el “Disc de la setmana” , les novetats televisives a la secció “La petita pantalla”, la secció “Compra a Constantí”, l’espai “Indrets de Constantí” amb l’historiador Ricard Escarré, la secció de recomanacions de la Biblioteca municipal, o les novetats cinematogràfiques a la “Butaca”. Han estat més de 170 programes i més de 110 entrevistes als principals protagonistes de l’actualitat.

[ampliar notícia]

Comença la temporada d´estiu a la Piscina municipal

20 de juny de 2013

La Piscina municipal obrirà les portes aquest dissabte amb l’inici de la temporada d’estiu. Coincidint amb aquest obertura de portes, el dia 22 l’entrada serà gratuïta. L'equipament estarà obert fins el dia 11 de setembre en horari de 12 a 20 h, i els diumenges i festius la piscina municipal no tancarà. Per tal d’accedir a la piscina es poden adquirir els abonaments per tota la temporada d’estiu o bé entrades puntuals per adults, familiars o infantils. Les inscripcions i els abonaments es poden fer al Pavelló Poliesportiu.

[ampliar notícia]

"Centcelles, el nostre objectiu", una aproximació a la vil·la de Centcelles per les escoles de Constantí

19 de juny de 2013

Descobrir i posar a l’abast de la població escolar de Constantí un dels seus monuments més importants és el principal objectiu del projecte "Centcelles, el nostre objectiu" que ahir es va presentar a la vil•la romana de Centcelles, i que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Constantí i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, amb la participació de tots els centres formatius del municipi, CEIP Mn. Ramon Bergadà, CEIP Centcelles, IES Constantí i col•legi Turó.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 194 de 233