Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Les pernoctacions als càmpings de Tarragona es disparen un 48% en els darrers vuit anys

22 de març de 2017

Les pernoctacions als càmpings de les deu comarques tarragonines han crescut un 48% entre el 2008 i el 2016. El darrer observatori de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, dedicat al sector turístic, que s'ha presentat aquest dimarts, confirma el "moment dolç" que viuen totes les tipologies d'allotjaments de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, si bé els càmpings es desmarquen amb una xifra clarament superior.

[ampliar notícia]

Ryanair manté les rutes a Eindhoven i Londres Stansted des de l'aeroport per a l'hivern vinent

22 de març de 2017

La companyia de baix cost Ryanair ha anunciat aquest dimarts el seu calendari d'hivern 2017 des de l'aeroport de Reus. Ryanair manté les connexions a Eindhoven i Londres Stansted amb dos vols setmanals per cadascuna de les rutes. Segons ha informat la companyia, es preveu traslladar fins a 365.000 passatgers anuals des de l'aeroport del Baix Camp.

[ampliar notícia]

Conferència sobre el tub digestiu aquesta tarda al Sindicat Agrícola de Constantí

22 de març de 2017

El Sindicat Agrícola de Constantí acollirà el pròxim dimecres, dia 22 de març, una nova sessió de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. En aquesta ocasió, el metge especialista en l'aparell digestiu i professor de medicina a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili, Eduard Prats, pronunciarà una conferència que porta per títol "El tub digestiu i la intel·ligència".

[ampliar notícia]

El CE Constantí busca fotografies i material antic per fer una exposició sobre els 50 anys de l'entitat

22 de març de 2017

El Centre d'Esports Constantí, amb motiu de la celebració del 50è aniversari de l'entitat, sol·licita la col·laboració ciutadana per fer un recull de documents, fotografies o qualsevol tipus de material relacionat amb els cinquanta anys del club. El motiu és l'edició d'un calendari amb una selecció de les fotografies rebudes, així com una exposició dels objectes, documents i material divers que s'hagin aportat.

[ampliar notícia]

S'obre la licitació per les obres de reforma del Pavelló Poliesportiu

21 de març de 2017

El passat dijous 16 de març la junta de govern de l’Ajuntament de Constantí va aprovar el plec de clàusules administratives i tècniques que han de regular les obres de reforma i millora del Pavelló Poliesportiu. El projecte inclou un seguit d’actuacions que s’emmarquen en les tasques d’adequació de l’equipament esportiu de cara a la celebració dels Jocs Mediterranis i suposarà la intervenció més important que s’ha fet a la instal·lació des que es va inaugurar l’any 2001.

[ampliar notícia]

Cursos per aprendre a parlar i escriure en català a l'Escola d'Adults

21 de març de 2017

Del 23 al 30 d'aquest mes de març s'obre la convocatòria dels cursos per aprendre a parlar i escriure en català del 2n quadrimestre a l'Oficina de Català de l'Escola d'Adults Municipal. Durant aquests propers dies es realitzaran les proves de col·locació i inscripcions per als cursos de nivell inicial, bàsic, elemental, intermedi, suficiència i nivell superior, així com també els grups de conversa i coneixement de l'entorn.

[ampliar notícia]

Montserrat Duch participa dijous en una jornada sobre la Guerra Civil a Tarragona

21 de març de 2017

La historiadora constantinenca Montserrat Duch participa aquest dijous en una jornada sobre la Guerra Civil a Tarragona, organitzada pel Memorial Democràtic i l’Ajuntament de Tarragona. L’activitat s’emmarca en els actes de commemoració dels 80 anys de la Guerra Civil, que impulsa el Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.

[ampliar notícia]

La presó de Mas d’Enric obrirà quatre mòduls i doblarà el nombre d’interns fins al setembre

21 de març de 2017

El centre penitenciari de Mas d’Enric, al municipi del Catllar, es prepara per rebre uns 450 nous interns entre el 3 d’abril i el mes de setembre. Els trasllats són conseqüència de la reordenació del sistema penitenciari que el Departament de Justícia ha dissenyat arran del tancament de la Model de Barcelona.

[ampliar notícia]

L'Aeroport podrà oferir una nova connexió amb Moscou

21 de març de 2017

L'Aeroport de les nostres comarques podrà oferir una nova connexió amb Moscou, gràcies a la llicència que van rebre tres companyies aèries el passat divendres, per part del Ministeri de Transports de Rússia. D'aquesta manera, es podria viatjar des de la capital del Baix Camp fins a la capital russa, amb les aerolínies Pobeda Airlines, I-Fly i Royal Flight, segons ha informat el 'Diari Més', durant els mesos de temporada alta i fins aquest octubre aproximadament.

[ampliar notícia]

Polèmica pels drets d’imatge de les retransmissions dels castells

21 de març de 2017

Polèmica pels drets de les retransmissions de les diades de les colles castelleres. La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) vol blindar el conveni que manté des de fa 20 anys amb Damm i TVC. En aquest sentit, l’assemblea celebrada aquest cap de setmana ha ratificat l’acord -amb un 82,6% de vots a favor i un 9,3% en contra- a fi de mantenir les condicions actuals.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 194 de 278