Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

S´entreguen els diplomes dels cursos de Formació Ocupacional

5 de novembre de 2015

Aquest dijous 5 de novembre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte d’entrega dels diplomes als participants del cursos de formació ocupacional que ha ofert l’Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]

La Diputació de Tarragona augmentarà en un 20 % les seves aportacions als ajuntaments de la demarcació

4 de novembre de 2015

El proper Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, corresponent al període 2017-2020, destinarà 60 milions d'euros entre els municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, una dotació econòmica que representa un increment del 20% respecte al PAM anterior (2013-2016). Pel que fa a la darrera anualitat del present quadrienni, aquesta és de 8,23 milions d'euros. El PAM per al proper quadrienni és un dels punts que s'han tractat en la reunió entre la Diputació i els alcaldes del Camp de Tarragona, aquest dimarts al vespre a l'Auditori Diputació.

[ampliar notícia]

Activitats infantils i juvenils per celebrar la Castanyada

30 d'octubre de 2015

Coincidint amb la Diada de Tots Sants i la celebració de la Castanyada aquest diumenge 1 de novembre s’ha programat a Constantí una tarda plena d’activitats destinades al públic infantil i juvenil.

[ampliar notícia]

L’Institut de Constantí celebra la Castanyada amb un concurs de coreografies i disfresses

29 d'octubre de 2015

Aquest divendres al matí, les diferents classes d’ESO i Batxillerat de l’Institut de Constantí actuaran al pati del centre. L’objectiu, a part de passar-s’ho bé, és aconseguir executar la millor coreografia. Els premis seran per a la classe amb el millor ball i per a les disfresses més ben aconseguides. Entre els premis hi ha 10 entrades a Port Aventura, donació de la Fundació de PortAventura, i diferents regals sorpresa gentilesa de l’AMPA. Pel que fa al jurat, enguany hi participarà la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny; la representant de l’AMPA, Àngels Torres, i altres membres de la comunitat educativa.

[ampliar notícia]

El Ple de l’Ajuntament de Constantí aprova les Ordenances Fiscals per al 2016

28 d'octubre de 2015

L’Ajuntament de Constantí ha aprovat en el Ple Extraordinari celebrat aquest dimarts 27 d’octubre les Ordenances Fiscals corresponents al proper any 2016. La proposta d’Ordenances per a l’any vinent, que s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals, ve marcada per una congelació dels impostos i taxes municipals, de manera que no hi haurà increment fiscal en cap dels conceptes.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí incrementa els ajuts a empreses que contractin aturats del municipi

28 d'octubre de 2015

Amb l’objectiu de fomentar la contractació de persones aturades del municipi, l’Ajuntament de Constantí augmentarà fins als 50.000 euros la quantitat destinada a subvencionar aquelles empreses que contractin aturats inscrits a la borsa de l’Oficina de Treball municipal (empadronats des de fa més d’un any al municipi), així com també els incentius als nous emprenedors i la creació de noves empreses al municipi.

[ampliar notícia]

Un espectacle visual presentarà l’Auca de la història de Constantí

27 d'octubre de 2015

Aquest dissabte 31 d'octubre a les 19,30h es representarà al Parc de la Muralla de Constantí l’Auca de la Història de Constantí, un espectacle visual a càrrec de la companyia Genovesa Narratives Teatrals. Aquesta auca narra, a través d’una lectura dinamitzada i amb projeccions sobre una gran pantalla, alguns dels episodis més importants que han conformat la història de Constantí.

[ampliar notícia]

L’Escola Municipal d’Adults comença el curs 2015-2016

26 d'octubre de 2015

L’Escola municipal d’Adults de Constantí ha iniciat aquesta setmana les classes del curs 2015-2016. Aquest servei municipal amplia la seva oferta formativa respecte al curs anterior, una oferta formativa que vol donar cobertura a un ampli sector de la població.

[ampliar notícia]

L’equip d’atenció primària del CAP Constantí obté l’acreditació de qualitat del Departament de Salut

22 d'octubre de 2015

L’equip del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Constantí ha rebut aquest dimecres 21 d’octubre el certificat d’acreditació de qualitat del Departament de Salut. En un acte celebrat al Palau de Pedralbes de Barcelona, el Departament de Salut va atorgat les primeres 96 acreditacions de qualitat per a equips d’atenció primària (EAP) segons el Decret 86/2014, de 10 de juny, pel qual s’estableix el sistema d’acreditació d’EAP a Catalunya.

[ampliar notícia]

Un total de 70 persones participen de cursos de formació especialitzada a Constantí

22 d'octubre de 2015

L'Escola d'Adults i l’Oficina Municipal de Treball de Constantí, en col·laboració amb IDFO- UGT mitjançant l'empresa Criteria RRHH, han posat en marxa aquesta setmana tres cursos de Formació Ocupacional subvencionats pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), adreçats principalment a persones demandants d’ocupació, tot i que també s’ha permès l’accés a persones que ja es troben prestant els seus serveis en determinats sectors (Química, Atenció a les persones dependents i Hosteleria). Entre els inscrits destaca sobretot la presència de col·lectius amb dificultats d’inserció laboral com són els joves i les dones.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 202 de 261