Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Es presenta el número 29 dels "Estudis de Constantí"

16 de setembre de 2013

El passat divendres 13 de setembre es va fer a la Biblioteca Municipal l’acte de presentació del número 29 de la miscel·lània "Estudis de Constantí". L’acte va comptar amb la presència del director de l’Arxiu Històric de Tarragona, Ricard Ibarra, acompanyat pel regidor de cultura de l’Ajuntament de Constantí, Josep Maria Sabaté i per l’alcalde, Josep Maria Franquès.

[ampliar notícia]

Comença el període de matriculació a l´Escola d´Adults municipal

9 de setembre de 2013

Un cop més a partir del 9 de setembre i fins al 25 s’inicia el període de matriculació als diversos cursos i tallers organitzats per l’Escola d’Adults de Constantí per al curs 2013-2014. L’aprenentatge al llarg de la vida parteix del principi que les nostres competències es desenvolupen i evolucionen al llarg de la vida. Per això els motius pels quals les persones adultes decideixen iniciar un procés de formació són molt variats: necessitats laborals, interessos personals o socials, o, simplement, el desig d’aprendre.

[ampliar notícia]

Constantí acollirà la 8a Concentració Nacional de Drift-RC

6 de setembre de 2013

El Pavelló Poliesportiu de Constantí acollirà durant aquest cap de setmana la 8ª edició de la concentració de cotxes teledirigits de modalitat Drift RC. Aquesta serà la quarta edició en que Constantí organitza la trobada d’àmbit nacional d’aquesta modalitat de vehicles de radiocontrol elèctric escala 1/10, un esdeveniment imprescindible per als amants d'aquesta disciplina. La trobada, amb entrada gratuïta, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí i del centre FisioNatur.

[ampliar notícia]

Surt la revista "Rutes de Constantí" número 5

4 de setembre de 2013

Ja ha sortit el número 5 de la revista "Rutes de Constantí", la publicació de turisme cultural que edita l’Ajuntament des de l’any 2009 per a la difusió del nostre terme. Aquesta revista aplega continguts sobre patrimoni històric, medi ambient o esports que tenen com a eix en comú desplegar el seu focus d’interès en el mateix territori de Constantí o zones més properes.

[ampliar notícia]

El C.E.Constantí es presenta davant l´afició en una nova edició del "Trofeu Vila de Constantí"

2 de setembre de 2013

El C.E. Constantí es va imposar per 3 gols a 1 al C.D. Morell de 2a Catalana, en partit amistós disputat aquest passat diumenge al Camp de Futbol municipal de La Coma. Es tractava de la presentació oficial del primer equip del Centre d’Esports Constantí.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’Estiu de Constantí

29 de juliol de 2013

Tot és a punt per la Festa Major d’Estiu de Constantí. Més de 40 activitats conformen la programació d’aquest any, que es concentrarà bàsicament entre el proper dimecres dia 31 de juliol i el diumenge 4 d’agost, tot i que aquest cap de setmana ja hi ha hagut algunes activitats prèvies. Entre els plats forts de la programació destaca la presència de l’actriu catalana Lloll Bertran, un dels rostres més populars de l’humor de casa nostra, que serà l’encarregada de pronunciar el Pregó de Festa Major. L’acte del Pregó també anirà acompanyat aquest any de l’estrena d’una nova entitat que sorgeix de la cultura popular, l’Esbart de Constantí. Aquesta entitat, de recent creació, es presentarà per primera vegada representant balls clàssics catalans com el Patatuf.

[ampliar notícia]

L´Ajuntament de Constantí s´adhereix al Pacte Nacional pel dret a decidir

26 de juliol de 2013

El Ple de l’Ajuntament de Constantí va aprovar ahir al vespre la seva adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. La moció, la van presentar de forma conjunta els grups municipals de CIU, ERC i ICV-EUiA, i va rebre també el suport del grup del PSC. El regidor del PP no va ser present a la sessió. En el text es demana de promoure que les entitats, associacions i agents econòmics del municipi s'afegeixin a aquest 'procés democràtic de l'exercici del dret de decidir i a la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya'.

[ampliar notícia]

El CAP de Constantí mantindrà el servei de seguretat durant els propers mesos

24 de juliol de 2013

El CAP de Constantí seguirà mantenint el servei de seguretat, almenys durant els propers 3 mesos. Si bé la supressió del serveis de seguretat als Centres d’Atenció Primària era una de les mesures que contemplava l’ Institut català de la Salut per tal de reduir la despesa econòmica, finalment aquesta mesura no s’ha pres i s’han prorrogat els contractes amb les empreses de seguretat durant aquests propers 3 mesos.

[ampliar notícia]

Aquest diumenge 14 de juliol "Mulla´t" per l´esclerosi múltiple

12 de juliol de 2013

La campanya "Mulla’t per l’esclerosi múltiple" torna a fer una crida a la solidaritat aquest diumenge 14 de juliol per participar en l’acte solidari amb les persones afectades per aquesta malaltia. Com és habitual, la jornada solidària a Constantí es farà a les instal•lacions del Club Esplai, que al llarg del dia acollirà diverses activitats lúdiques i esportives, en la que serà la 18a edició del "Mulla’t per l’esclerosi múltiple" a Constantí.

[ampliar notícia]

El Centre d´Esports Constantí celebra la XIV Nit del Futbol

8 de juliol de 2013

Prop d’unes 400 persones van assistir el passat dissabte 6 de juliol a la XIV edició de la Nit del Futbol, l’esdeveniment que cada any organitza el Centre d’Esports Constantí per posar el punt i final a la temporada esportiva. El Camp de Futbol municipal de la coma es va tornar a omplir amb la presència dels jugadors dels 13 equips que integren el Club, entrenadors, col·laboradors, familiars i amics, i socis i simpatizants, en un acte marcat per un to familiar i festiu.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 202 de 241