Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Comencen les activitats de Nadal i concert de la Marató

17 de desembre de 2010

Com és habitual per aquestes dates l’Ajuntament de Constantí i les diverses entitats del poble realitzaran tot un seguit d’activitats prèvies a l’arribada del Nadal. Aquesta setmana, a l’Escola d’adults s’ha fet una lectura de poemes i rondalles de Nadal, una iniciativa de l’Oficina de Català de Constantí i el Consorci per la Normalització Lingüística. També aquest divendres, l’Escola d’Adults s’ofereix una de les activitats tradicionals per aquesta dates, com és el Taller de cuina de Nadal.

[ampliar notícia]

Cloenda dels Espais Familiars Educatius

17 de desembre de 2010

Els més petits de la casa van ser els grans protagonistes de l’acte de cloenda del cicle Espais Educatius Familiars, una iniciativa que des del 2on quadrimestre del curs passat s’ha desenvolupat impulsat per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Constantí. L’acte de cloenda es va fer a la Llar d’infants municipal i va constar d’un espectacle infantil i un berenar.

[ampliar notícia]

Constantí, protagonista del cupó de l'ONCE del proper 21 de desembre

15 de desembre de 2010

Constantí serà el municipi protagonista del cupó de l’ONCE del proper 21 de desembre. Aquesta butlleta forma part d'una sèrie de dotze cupons que estarà dedicada a diversos municipis de Catalunya que tenen entre 5.000 i 10.000 habitants. La sèrie es va iniciar el passat 1 de desembre amb un cupó dedicat a Maçanet de la Selva, i es tancarà el dia 23 amb dedicat a l'Ametlla de Mar. Aquests cupons es comercialitzaran entre els més de 21.000 agents venedors de l'ONCE a tot l'Estat.

[ampliar notícia]

Un total de 35 municipis catalans participen demà en la prova de sirenes de risc químic que realitza Protecció Civil

13 de desembre de 2010

La Direcció General de Protecció Civil ha organitzat demà dimarts, dia 14 de desembre, un exercici d’activació de sirenes a 35 municipis de tot Catalunya. La prova cobrirà una extensió total de 137 km2, dels quals 54,43 són de superfície urbana i industrial. En l’exercici es posaran en funcionament 77 sirenes de les 83 que formen part de la xarxa general d’alarmes adscrites al Plaseqcat (Pla d’Emergències Exterior del Sector Químic de Catalunya).

[ampliar notícia]

Més de 400 persones assisteixen a la Festa de l'Oli nou

7 de desembre de 2010

Més de 400 persones van participar aquest passat diumenge 5 de desembre de la X edició de la Festa de l’Oli nou de Constantí, organitzada per la Cooperativa Agrícola “Sant Isidre”. Un any més, el Pati de la cooperativa, a la plaça Rafael Casanova, va acollir el tradicional esmorzar popular, que va estar amenitzat amb la música tradicional de la Corranda i els Grallers de Constantí. A banda de l’oli nou, els assistents també van poder degustar altres productes que es poden trobar a l’agrobotiga de la Cooperativa. La jornada es va completar amb una visita a les instal·lacions de la cooperativa i el Molí d’Oli.

[ampliar notícia]

Cloenda del curs de curtmetratges per a joves

1 de desembre de 2010

Aquesta setmana es va fer a l’IES de Constantí l’acte de cloenda del curs de curtmetratges que durant els darrers dos mesos ha impulsat l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Constantí. Un total de 18 joves d’edats compreses entre els 12 i 16 anys han participat d’aquest taller que s’impartia per primera vegada a Constantí, i en el que al llarg de 1 2 sessions han après a posar en pràctica conceptes bàsics cinematogràfics com el guió, la interpretació o el rodatge.

[ampliar notícia]

CIU s’imposa també a Constantí

29 de novembre de 2010

CIU va escombrar ahir amb una àmplia victòria en les eleccions catalanes. La formació nacionalista va obtenir 62 diputats i es va quedar a 6 de la majoria absoluta, duplicant els resultats obtinguts pel PSC, que amb 28 diputats van obtenir els pitjors resultats de la seva història.

[ampliar notícia]

La Fira de Constantí tanca portes amb gran èxit d’assistència

29 de novembre de 2010

Més de 5.000 persones han passat al llarg d’aquest cap de setmana per una nova edició de la Fira de Constantí. Del 26 al 28 de novembre el Pavelló Poliesportiu municipal ha estat el marc d’aquesta mostra del comerç, la indústria, la cultura i les entitats locals, que han tornat a centrar el protagonisme de la Fira, mantenint el nombre d’expositors de l’anterior edició, amb més de 50 estands a l’interior del recinte, a banda de les habituals parades artesanals de l’exterior.

[ampliar notícia]

Nou portal per a la promoció del comerç local

26 de novembre de 2010

Aprofitant l’aparador que suposa la Fira de Constantí, que se celebrarà durant tot aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Constantí estrena també una nova pàgina web: www.compraaconstanti.cat. Aquest nou portal d’Internet neix amb l’objectiu de promocionar i impulsar de manera activa el comerç d’àmbit local.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Fira de Constantí

26 de novembre de 2010

El comerç, la indústria, la cultura i les entitats locals tornaran a ser els grans protagonistes d’una nova edició de la Fira de Constantí, que tindrà lloc del 26 al 28 de novembre. En la línia que ja va caracteritzar l’anterior edició, la Fira de Constantí aposta novament per potenciar i reforçar el protagonisme de les entitats i els comerços locals, amb el segell “Fusta de comerciants”.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 211 de 225