Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Constantí celebra la XIV Festa de l’Oli Nou

9 de desembre de 2014

Com cada primer diumenge del mes de desembre, Constantí va celebrar el passa 7 de desembre la tradicional Festa de l’Oli Nou organitzada per la Cooperativa Agrícola “Sant Isidre”. La Festa de l’Oli Nou, que aquest any ha arribat a la seva XIV edició, ha concentrat prop d’unes 700 persones al Pati de la Cooperativa,disposats a gaudir d’un bon esmorzar i a tastar l’oli de la nova collita i el prestigiós oli del raig del molí de la Cooperativa de Constantí.

[ampliar notícia]

Comença la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers de Constantí

4 de desembre de 2014

Amb l’objectiu de promocionar els comerços locals quan s’acosta la campanya de Nadal, la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya “Somia amb el número a Constantí”. Durant les properes setmanes els comerços adscrits a la Unió de Botiguers obsequiaran de forma gratuïta a tots els seus clients butlletes de participacions amb el número 00799 de la Loteria de Nadal, que es sortejarà el proper 22 de desembre. La campanya d’aquest any es veurà reforçada a través de cartells que es podran trobar als comerços del poble i també amb una campanya de publicitat televisiva.

[ampliar notícia]

Constantí diu No a la violència de gènere

25 de novembre de 2014

Avui dimarts 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. Per sumar-se als actes reivindicatius que centren aquesta jornada l’Ajuntament de Constantí ha organitzat tot un seguit d’activitats que han tingut com a acte central la Lectura d’un Manifest institucional, que s’ha fet aquest migdia al davant de la Casa de la Vila. La Lectura del Manifest ha anat a càrrec de representants de les dues entitats del municipi que estan integrades exclusivament per dones: el Grup Cultural Mestresses de Casa i l'Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

[ampliar notícia]

12a edició del Trofeu de Karate “Vila de Constantí” al Pavelló Poliesportiu

24 de novembre de 2014

El Pavelló Poliesportiu municipal va acollir aquest passat dissabte 22 de novembre una nova edició del Trofeu de Karate d’estil Kushin Kai "Vila de Constantí", el memorial dedicat al mestre Akio Nozoe, en el qual hi van participar diferents clubs i associacions de Karate procedents del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que practiquen aquesta modalitat Kushin Kai.

[ampliar notícia]

Presentació oficial de tots els equips del Centre d’Esports Constantí

24 de novembre de 2014

El passat diumenge 23 de novembre el Centre d’Esports Constantí va realitzar l’acte de presentació oficial de tots els equips que conformen el planter d’aquesta entitat esportiva. Tots els equips que integren les 11 categories del club per aquesta temporada 2014-2015 es van presentar davant de l’afició una hora abans d’iniciar-se el partit que el primer equip del C.E. Constantí havia de disputar davant de La Riera, corresponent a la jornada 12 del campionat de lliga al grup 3 de la Tercera Catalana.

[ampliar notícia]

Gran paper del Club Patí Constantí en el campionat provincial interclubs

17 de novembre de 2014

Èxit tant de participació com de públic en el torneig interprovincial de clubs que es va celebrar aquest passat diumenges 16 de novembre al Pavelló Poliesportiu de Constantí.

[ampliar notícia]

Ja podeu llegir el número 6 de “Rutes de Constantí”

13 de novembre de 2014

Ja fa unes setmanes que va sortir el número 6 de les “Rutes de Constantí”, la revista de turisme cultural que coordina l’Arxiu Municipal. En aquest número, hi trobareu articles sobre la ruta del “Constantinus Infelix” per resseguir els indrets on van tenir lloc els principals esdeveniments de la Guerra dels Segadors a Constantí, un homenatge a la figura de l’onomatòleg Ramon Amigó, una ruta en BTT fins a la predrera romana del Mèdol i una entrevista a l’arqueòleg Josep A. Remolà. Això i altres articles i seccions fixes, perquè us entrin ganes de passejar i visitar el nostre poble.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí ofereix un reconeixement a Pau Folch pel seu centenari

12 de novembre de 2014

Aquesta setmana ha rebut homenatge per la celebració del seu 100 aniversari l’il·lustre constantinenc Pau Folch i Claravall, conegut popularment al municipi com “Pau Agutzil” per la seva dedicació durant més de 40 anys com a funcionari municipal a l’Ajuntament. Una representació de l’Ajuntament de Constantí, acompanyats d’amics i familiars i un regidor de l’Ajuntament de Pallaresos es van desplaçar aquesta dimarts dia 11 de novembre fins la residència de gent gran dels Pallaresos, on resideix actualment. Allà se li va fer entrega d’un ram de flors i un detall commemoratiu per part de l’Ajuntament.

[ampliar notícia]

Un total de 1.272 persones participen del 9-N a Constantí

11 de novembre de 2014

Amb el 100 % de meses escrutades, un total de 2.305.290 persones van exercir el seu dret a vot el passat diumenge en el procés participatiu del 9-N a tot Catalunya amb. El 80,76% dels ciutadans que han participat en el 9-N han votat 'sí-sí', que representa un total de 1.806.336 persones. El 10,09% ha apostat pel 'sí-no', el que vol dir 225.659 persones, i el 4,54% ha optat per votar en contra, és a dir, 101.601 participants. La resta s'han repartit entre el vot afirmatiu en la primera pregunta i el blanc en la segona, amb un 0,97%.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí ofereix un nou curs de carretoner

3 de novembre de 2014

L’àrea de Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament de Constantí oferirà aquest mes de novembre una nova edició del curs per obtenir el carnet de carretoner, pont grua i plataforma elevadora.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 220 de 270