Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Obre les portes el Centre obert municipal

28 d'octubre de 2010

Aquest dimecres 27 d'octubre ha obert les portes el centre obert municipal, un cop finalitzat el procés de selecció de monitors. Un total de 35 infants i joves distribuïts en diversos grups per edats englobades entre els 3 i els 16 anys iniciaran les activitats d’aquest espai coordinat per les àrees de Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament, tot i que la matriculació estarà oberta durant tot l’any.

[ampliar notícia]

Subvenció de 15 milions d'euros per a la Incineradora de residus urbans

28 d'octubre de 2010

El Govern de la Generalitat ha autoritzat una subvenció de 15 milions d'euros a la Mancomunitat d’Incineració de Residus Urbans de Tarragona, que gestiona els residus de 7 municipis entre els que es troba Constantí. L'objectiu d'aquesta subvenció és realitzar les actuacions necessàries per adequar la instal·lació a les exigències de la normativa europea sobre residus i a les condicions de l’autorització ambiental vigent.

[ampliar notícia]

Constantí inaugura la Tardor fotogràfica

22 d'octubre de 2010

Aquest divendres 22 d’octubre s'inaugurarà al Centre Parroquial de Constantí la Tardor Fotogràfica. Aquest esdeveniment cultural celebra enguany la seva segona edició amb l'exhibició de dues exposicions de temàtica local, una d’elles de tipus artístic i l’altra que aposta per una temàtica de tipus històric.

[ampliar notícia]

El Govern aprova el PUOSC per al 2011

20 d'octubre de 2010

El Govern ha aprovat el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del 2011, que suposarà una inversió per als municipis de 165.263.545 euros. Al Camp de Tarragona els ajuntaments rebran l’any que ve 22,6 milions d’euros, un 14 % de l’import total.

[ampliar notícia]

Inici del taller de curtmetratges per a joves

20 d'octubre de 2010

Un curs de curtmetratges adreçat als joves d’entre 12 i 16 anys és la última proposta que va engegar ahir l’àrea de serveis socials de Constantí. Un total de 18 joves participaran durant 12 sessions d’aquest, que per primera vegada s’imparteix a constantí, i que anteriorment s’havia impartit als municipis de Perafort i Vila-seca. La finalitat d’aquesta iniciativa és que un cop finalitzat el curs, els alumnes acabin realitzant un curt sobre una temàtica relacionada amb la salut.

[ampliar notícia]

Arrenquen els Espais Familiars d'Educació

18 d'octubre de 2010

Una xerrada sobre la influència de les noves tecnologies en l’àmbit de l’educació familiar va obrir la setmana el cicle Espais Familiars Educatius a Constantí. Es tractava de la tercera xerrada d’aquest programa impulsat per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i que es va iniciar durant el segon quadrimestre del passat curs escolar. L’eix de la xerrada, a càrrec dels professors Xavier Suñé i Esther Ferré va ser l’ús de les xarxes socials per part dels fills i alumnes i, va descriure l’actual panorama de les relacions entre les xarxes socials i els menors amb el suport de vídeos explicatius i adreçes webs d’ajuda als pares.

[ampliar notícia]

Comença el procés d’informació pública del cens electoral

13 d'octubre de 2010

Des del passat dilluns dia 11 i fins el dia 18 d’octubre estan exposades al públic les llistes electorals de cara a les eleccions autonòmiques del proper 28 de novembre. A efectes de reclamacions totes les persones interessades poden consultar les llistes electorals a la secretaria de l’Ajuntament. Un total de 4.005 persones de Constantí estan cridades a les urnes el proper 28 de novembre. L'Oficina del Cens Electoral farà públiques les rectificacions i notificarà als reclamants, ajuntaments i consolats la resolució de les peticions a partir del 22 d'octubre.

[ampliar notícia]

Es presenta el projecte de rehabilitació de la Torre Fàbregues

13 d'octubre de 2010

El passat divendres es va fer la presentació del projecte de rehabilitació de la torre Fàbregues, una finca de 8 hectàrees, situada al terme municipal de Constantí. L’acte va comptar amb la presència del Conseller de Medi Ambient de la Generalitat Francesc Baltasar, a més d’altres autoritats com el delegat del govern de la Generalitat Xavier Sabaté. Per part de l’ajuntament de Constantí van assistir el primer tinent d’alcalde Josep Maria Franquès, i la regidora de serveis socials, Sílvia Puerto.

[ampliar notícia]

Al•legacions de la secció local d’ERC

13 d'octubre de 2010

Per altra banda, la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Constantí ha presentat prop de 50 al•legacions a l'estudi informatiu i l'estudi d'impacte ambiental del futur tramvia del Camp de Tarragona, el Tramcamp. Totes demanen la construcció d'una estació a prop del nucli urbà de Constantí i les estacions necessàries al Polígon Industrial del municipi i al Polígon Petroquímic Nord.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament presenta al•legacions a l’estudi inicial del Tramcamp

13 d'octubre de 2010

L’Ajuntament de Constantí ha presentat al•legacions a l’estudi informatiu del Tramcamp, el tramvia que ha de vertebrar el camp de Tarragona. Així ho va confirmar l’alcalde Josep Maria Sabaté al programa “l’Alcalde en directe” de Constantí Ràdio. Sabaté va afirmar que el terme municipal de Constantí moralment té dret a demanar que el pas del tramvia pugui donar un servei directe als habitants del municipi i és per això que s’ha plantejat una al•legació on es sol•licita de manera formal que el Tramcamp passi pel nucli urbà del terme.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 220 de 232