Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El Pont de les Caixes, declarat Bé Cultural d´Interès General

9 d'octubre de 2013

Situat aproximadament a un quilòmetre de la vil•la romana de Centcelles, just al costat del barranc de la Ferrerota, el Pont de les caixes té una gran significació històrica, ja que formava part d’un aqüeducte que captava les aigües del riu Francolí. L’any 2008 es va descobrir el seu origen romà després de l’esfondrament d'una part del pont medieval (segle XIV). Té uns seixanta metres de llargada i presenta tres obertures: una amb arc ogival sota la qual passa la riera i dues de mig punt per on passava l'antic camí de Montblanc.

[ampliar notícia]

Comença el curs a l´Escola d´Adults de Constantí

8 d'octubre de 2013

L’Escola municipal d’Adults de Constantí ha iniciat aquesta setmana les classes del curs 2013-2014. Aquest servei municipal manté i amplia la seva oferta formativa respecte al curs anterior, una oferta formativa que vol donar cobertura a un ampli sector de la població. Un cop finalitzat el termini de matriculació, es preveu que al voltant d’uns 400 alumnes participaran dels diferents cursos i tallers que s’ofereixen des d’aquest servei municipal que es consolida com un espai formatiu i integrador. Els cursos de català, anglès i els tallers d’informàtica continuen sent els més demandats, però la gran sorpresa d’aquest any ha estat el curs de rus, amb més d’una trentena d’alumnes matriculats.

[ampliar notícia]

El Club Patí Constantí, l’Ampa Mn. Ramon Bergadà i el col•legi Turó, entre els guardonats als Premis del Consell Esportiu del Tarragonès

7 d'octubre de 2013

El Club Patí Constantí, l’Ampa del col·legi Mn. Ramon Bergadà, el col·legi Turó o l’Ajuntament de Constantí van ser alguns dels premiats en la gala de lliurament dels Premis Auriga Fvscvs 2013, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès i que es van entregar el passat divendres 4 d’octubre en una Gala celebrada al Pavelló Poliesportiu de Constantí.

[ampliar notícia]

S’estrena la nova temporada a Constantí Ràdio

2 d'octubre de 2013

Constantí Ràdio inicia avui la nova programació de la temporada 2013-2014. Amb la nova programació, l’emissora local continua apostant per la seva tasca de divulgació de la informació local i comarcal i manté el bloc de programació que ha anat consolidant al llarg de les darreres temporades.

[ampliar notícia]

31a edició de l´Aplec de la Sardana Vila de Constantí

30 de setembre de 2013

El Parc de les Escoles Velles va tornar a ser l’escenari aquets passat diumenge de la 31a edició de l’Aplec de la Sardana Vila de Constantí. Prop d’uns 300 participants procedents de grups i colles sardanistes de tota la província (El Morell, Tarragona, Torredembarra, Cambrils, Salou, Pla de Santa Maria i la Selva del Camp, entre d’altres poblacions) es van donar cita en aquesta trobada que anualment organitza el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu de Constantí.

[ampliar notícia]

Els regidors Antonia García (ICV-EUiA) i Miguel Angel Ariz (CIU) renuncien al seu càrrec

27 de setembre de 2013

El Ple de l’Ajuntament de Constantí va donar compte en sessió celebrada ahir dijous al vespre de la renúncia al càrrec de dos dels regidors que formaven part de l’equip de govern. La segona tinent d’alcalde i regidora de promoció econòmica i desenvolupament local, Antonia García (ICV-EUiA), i el regidor de Serveis municipals Miguel Ángel Ariz han presentat la seva renúncia al càrrec per motius personals i per falta del temps necessari que el càrrec exigeix.

[ampliar notícia]

Comencen les obres de renovació del carrer Morell

24 de setembre de 2013

Aquesta setmana han començat les obres de renovació d’un dels carrers del nucli urbà de Constantí, el carrer Morell. El carrer disposava actualment de serveis bàsics i es troba pavimentat, però el seu estat de conservació era molt deficient i demanava des de feia temps una actuació urgent.

[ampliar notícia]

Es presenta el número 29 dels "Estudis de Constantí"

16 de setembre de 2013

El passat divendres 13 de setembre es va fer a la Biblioteca Municipal l’acte de presentació del número 29 de la miscel·lània "Estudis de Constantí". L’acte va comptar amb la presència del director de l’Arxiu Històric de Tarragona, Ricard Ibarra, acompanyat pel regidor de cultura de l’Ajuntament de Constantí, Josep Maria Sabaté i per l’alcalde, Josep Maria Franquès.

[ampliar notícia]

Comença el període de matriculació a l´Escola d´Adults municipal

9 de setembre de 2013

Un cop més a partir del 9 de setembre i fins al 25 s’inicia el període de matriculació als diversos cursos i tallers organitzats per l’Escola d’Adults de Constantí per al curs 2013-2014. L’aprenentatge al llarg de la vida parteix del principi que les nostres competències es desenvolupen i evolucionen al llarg de la vida. Per això els motius pels quals les persones adultes decideixen iniciar un procés de formació són molt variats: necessitats laborals, interessos personals o socials, o, simplement, el desig d’aprendre.

[ampliar notícia]

Constantí acollirà la 8a Concentració Nacional de Drift-RC

6 de setembre de 2013

El Pavelló Poliesportiu de Constantí acollirà durant aquest cap de setmana la 8ª edició de la concentració de cotxes teledirigits de modalitat Drift RC. Aquesta serà la quarta edició en que Constantí organitza la trobada d’àmbit nacional d’aquesta modalitat de vehicles de radiocontrol elèctric escala 1/10, un esdeveniment imprescindible per als amants d'aquesta disciplina. La trobada, amb entrada gratuïta, compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí i del centre FisioNatur.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 230 de 270