Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Jornades de portes obertes a les escoles de Constantí

14 de febrer de 2011

Tot just abans de l’inici del període de preinscripció escolar per al curs vinent, els diversos centres educatius de Constantí han ofert al llarg dels darrers dies un cicle de jornades de portes obertes, en el marc de la campanya d’escolarització. Durant aquestes visites els pares i mares dels alumnes han pogut conèixer de primera mà les instal·lacions, el professorat i el projecte educatiu que s’ofereix a les escoles.

[ampliar notícia]

Xerrada sobre la prevenció de l'alcohol,el tabac i el cànnabis a l'IES de Constantí

11 de febrer de 2011

Durant aquest setmana els alumes de 2on d’ESO de l’IES de Constantí han participat d’un cicle de xerrades informatives sobre els “Mites i tòpics de l’alcohol, tabac i cànnabis”. Aquest cicle, desenvolupat per la Fundació en Xarxa ha comptat amb el suport de l’àrea de Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament. La finalitat d’aquest taller era crear un espai de debat sobre aquells mites i tòpics que circulen sobre determinades substàncies com l’alcohol, el tabac o el cànnabis, oferint una informació acurada sobre aquests temes.

[ampliar notícia]

6a Concentració nacional de Drift RC al Pavelló Poliepsortiu

11 de febrer de 2011

El Pavelló Poliesportiu de Cosntantí acollirà durat aquets cap de setmana la 6ª edición de la concentración de cotxes teledirigits de modalitat Drift RC. Es tracta de la primera trobada d’aquesta modalitat de vehicles de radiocontrol elèctric escala 1/10 que es farà a Constantí. Prop de 20 persones procedents de Catalunya, Aragó i Madrid es trobaran al llarg de to el cap de setmana al Pavelló per practicar aquesta modalitat que s’ha instaurat recentment a Espanya.

[ampliar notícia]

Constantí es confirma com a subseu en cas que Tarragona organitzi els Jocs del 2013

10 de febrer de 2011

Constantí es confirma com una de les subseus de la candidatura de Tarragona als jocs del Mediterrani en cas que finalment Tarragona sigui escollida per acollir aquest esdeveniment l’any 2013. El proper 23 de febrer el Comitè Internacional desvetllarà la ciutat que organitzarà els Jocs després de la renúncia de la ciutat grega de Volos. Ahir al matí es va produir una reunió extraordinària presidida per l’alcalde de Tarragona i president de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, una trobada es va explicar al comitè de subseus la situació actual en que es troba l’elecció de la ciutat organitzadora dels jocs del 2013.

[ampliar notícia]

EL PSC de Constantí nomena Cristóbal Ramírez com a alcaldable

10 de febrer de 2011

El passat dimarts 8 de febrer l’assemblea de l’agrupació socialista de Constantí va escollir per unanimitat Cristóbal Ramírez Iglesias com a cap de llista per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. L’assemblea, va comptar amb la presència de la major part dels militants i simpatitzants del partit. A l’acte va assistir el primer secretari de la Federació Socialista de les comarques de Tarragona, Xavier Sabaté.

[ampliar notícia]

S'incrementarà la presència policial al camp

9 de febrer de 2011

Les accions dels Mossos d'Esquadra per reduir el nombre de robatoris que pateixen les explotacions agràries del Tarragonès i del Baix Camp s'incrementaran i també es millorarà la coordinació entre els diferents cossos policials, els pagesos i els ciutadans del territori. Així s'hi ha compromès el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, que aquest dimarts al vespre s'ha reunit amb diversos membres del sindicat d'Unió de Pagesos (UP). El sindicat denuncia que en els darrers mesos s'han intensificat els robatoris d'eines i maquinària a les explotacions agràries de moltes poblacions, i fins i tot no descarten tornar a crear patrulles de vigilància tal i com ja van fer ara fa un any.

[ampliar notícia]

Repsol alerta de possibles episodis de males olors fruit dels treballs de neteja a les plantes de combustibles

8 de febrer de 2011

En els darrers dies s’han produït diversos episodis de males olors procedents del complex petroquímic de Repsol. La companyia ha informat que el passat dissabte 5 de febrer van començar els treballs previs a la parada de manteniment programat de les plantes de Combustibles. Aquest treballs previs, que consisteixen en l’aturada progressiva de les unitats de producció i la neteja i preparació dels equips i recipients ( columnes, forns, etc.) han comportat la formació d’alguns columnes de vapor i episodis de males olors que s’han accentuat com a conseqüència de la situació anticiclònica.

[ampliar notícia]

Una delegació de polítics argentins visita la planta de tractament de residus de Constantí

8 de febrer de 2011

Una delegació de polítics argentins va visitar ahir la planta Sanea de residus que el Grup Griñó gestiona a Constantí. La visita responia a l'interès per conèixer de primera mà el funcionament de les instal·lacions, després de la recent aprovació a la ciutat de La Plata per a la construcció d'un equipament de les mateixes característiques que serà executat per una UTE amb dues empreses argentines i on, a l'igual que Constantí, també hi serà Sanea.

[ampliar notícia]

S’aprova el projecte per executar el col·lector d’aigües pluvials de les Argiles

28 de gener de 2011

L’aprovació definitiva del projecte per executar el col·lector d’aigües pluvials del Sector residencial de les Argiles va ser un dels punts que va centrar el ple ordinari celebrat per l’ajuntament de Constantí ahir al vespre. El passat mes de juliol s’aprovava inicialment el projecte per executar el col·lector d’aigües pluvials d’aquest sector residencial fins al riu Francolí. L’Institut Català del Sòl ha elaborat un projecte per executar aquesta canonada que permetrà resoldre el problema de la recepció de els aigües d’aquest sector residencial.

[ampliar notícia]

La Biblioteca acull l’exposició "Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil”

27 de gener de 2011

Fins al proper 4 de febrer la Biblioteca de Constantí acull l’exposició “Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil”. La mostra se centra en aquella literatura que ha fet de la fantasia el seu ingredient bàsic i alhora fixa l'atenció en aquells contes, còmics i novel·les on l'autor juga amb dos mons, un de real i un de fantàstic.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 240 de 256