Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Lluís Gavaldà presentarà “El Celobert” des de Constantí Ràdio per tot Catalunya

29 d'agost de 2012

Constantí Ràdio presentarà durant la nova temporada una important novetat en la seva programació. El cantant i compositor Lluís Gavaldà és una de noves incorporacions de la temporada radiofònica de La Xarxa, que s’estrenarà aquest proper dilluns 3 de setembre. El líder dels Pets conduirà des de Constantí Ràdio i en directe per a tot Catalunya “El Celobert”, un programa musical que repassarà tots els estils i èpoques musicals.

[ampliar notícia]

La Cercavila i el Pregó de Toni Albà marquen l’inici de la Festa Major

31 de juliol de 2012

La cercavila pels carrers del poble i el pregó a càrrec de l’actor Toni Albà obriran aquesta tarda oficialment els actes de la Festa Major de Sant Feliu, prop de 40 activitats que s’allargaran fins el proper diumenge 5 d’agost. Els actes previs finalitzaven ahir al vespre amb el concert de la formació vocal Ensemble o...Vos Omnes, que va presentar l’espectacle “Morir...al segles XVII” a la vil·la romana de Centcelles. Prop de 200 persones van presenciar aquest recital que organitzaven els Amics de la Música de Constantí amb al col·laboració de Repsol i el MNAT.

[ampliar notícia]

L’Ajuntament de Constantí estrena el nou web ampliant els continguts i actualitzant les aplicacions

30 de juliol de 2012

Coincidint amb l’inici de la Festa Major, l’Ajuntament de Constantí estrena aquesta setmana el nou espai web municipal. En la seva línia d’apostar per la comunicació 2.0, el consistori ha donat un pas més a la xarxa amb la posada en funcionament d’aquest nou web que mantindrà el mateix domini que l’anterior www.constanti.cat . Aquest projecte ha estat subvencionat íntegrament pel Pla de Competitivitat Turística de la Tarraco romana, i desenvolupat pel Departament de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]

Un concert a la vil·la romana de Centcelles, darrer acte previ a l´inici de la Festa Major

30 de juliol de 2012

Un concert a càrrec de la formació Ensemble o Vos Omnes en el marc incomprable de la vil•la de Centcelles centrarà avui a partir de les 8 del vespre la darrera de les activitats prèvies a l’inici oficial de la Festa Major de Sant Feliu, que arribarà demà dia 31 amb el Pregó a càrrec de l’actor Toni Albà.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’Estiu de Constantí

27 de juliol de 2012

Tot és a punt per la Festa Major d’Estiu de Constantí. Aquest migdia s'ha fet l’acte de presentació pública de la programació on s’han donat a conèixer els principals actes d’aquest any, que es concentraran bàsicament entre el proper dimarts dia 31 de juliol i el diumenge 5 d’agost, tot i que aquest cap de setmana ja hi haurà algunes activitats prèvies. L’alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté, i els regidors Daniel Rodríguez i Mireia Montes han estat els encarregats de presentar un programa de festes que ha rebaixat el seu pressupost en més d’un 40 % respecte l’any passat. En aquest sentit, s’ha volgut destacar la col·laboració de les entitats i associacions que han organitzat activitats permetent mantenir el nivell i la qualitat de les festes.

[ampliar notícia]

Un estudi analitzarà la qualitat de l’aire als municipis propers a la indústria

23 de juliol de 2012

Realitzar un estudi en profunditat sobre la qualitat de l’aire que es respira a les zones properes a la indústria química. Aquest és l’objectiu principal del conveni que es va presentar el passat divendres al Centre Cultural del Morell, un projecte que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Constantí, el Morell, Vilallonga del Camp, Perafort i que executarà el Laboratori del Centre de Medi Ambient de la Universitat Politècnica de Catalunya, i un projecte en què també hi participa la plataforma ecologista Cel Net.

[ampliar notícia]

El Parlament aprova que Centcelles tingui sempre prou personal perquè no es repeteixi el seu tancament

12 de juliol de 2012

El monument romà de Constantí va restar tancat per una decisió irresponsable de la Generalitat entre l’1 de desembre de 2011 i Setmana Santa de 2012. La Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya va aprovar ahir dimecres per unanimitat la proposta de resolució d’ERC, presentada el mes de març sobre el tancament al públic del Mausoleu de Centcelles, un tancament que va durar de l’1 de desembre de 2011 a la Setmana Santa 2012.

[ampliar notícia]

Jocs de taula i informàtica, propostes d’estiu a la Biblioteca Municipal

10 de juliol de 2012

La Biblioteca Municipal enceta aquest mes de juliol dos cicles d’activitats adreçades als infants d’entre 3 i 14 anys. En les properes setmanes els més petits podran gaudir de la pràctica dels jocs de taula i també començar a conèixer les primeres nocions d’informàtica a nivell bàsic.

[ampliar notícia]

Aquest diumenge 8 de juliol “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

6 de juliol de 2012

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” torna a fer una crida a la solidaritat aquest diumenge 8 de juliol per participar en aquest acte solidari amb les persones afectades per aquesta malaltia. Com és habitual, la jornada solidària a Constantí es farà a les instal·lacions del Club Esplai, que al llarg del dia acollirà diverses activitats lúdiques i esportives, en la que serà la 17a edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a Constantí. Des de primera hora del matí s’han organitzat campionats de tennis, ping-pong, curses de natació i també hi haurà inflables per als més petits.

[ampliar notícia]

El Centre d’Esports Constantí celebra la 13ª “Nit del futbol” aquest dissabte

5 de juliol de 2012

Aquest proper dissabte 7 de juliol es celebra a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal de la Coma la XIII edició de la “Nit del futbol”, un dels esdeveniments habituals de l’estiu que organitza el Centre d’Esports Constantí per posar el punt i final a la temporada esportiva.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 240 de 270