Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Nou portal per a la promoció del comerç local

26 de novembre de 2010

Aprofitant l’aparador que suposa la Fira de Constantí, que se celebrarà durant tot aquest cap de setmana, l’Ajuntament de Constantí estrena també una nova pàgina web: www.compraaconstanti.cat. Aquest nou portal d’Internet neix amb l’objectiu de promocionar i impulsar de manera activa el comerç d’àmbit local.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Fira de Constantí

26 de novembre de 2010

El comerç, la indústria, la cultura i les entitats locals tornaran a ser els grans protagonistes d’una nova edició de la Fira de Constantí, que tindrà lloc del 26 al 28 de novembre. En la línia que ja va caracteritzar l’anterior edició, la Fira de Constantí aposta novament per potenciar i reforçar el protagonisme de les entitats i els comerços locals, amb el segell “Fusta de comerciants”.

[ampliar notícia]

Constantí diu No a la violència de gènere

25 de novembre de 2010

Avui dijous 25 de novembre se celebra el dia internacional contra la violència de gènere. Per sumar-se als actes reivindicatius que centraran aquesta jornada, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat tot un seguit d’activitats que començaran a les 7 de la tarda amb una xerrada al Sala de Plens de l’Ajuntament sobre el dret de les dones a viure en pau, a càrrec de d’Isabel Sales, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones de Tarragona.

[ampliar notícia]

Constantí té la renda més baixa per habitant de la província

24 de novembre de 2010

Constantí és el municipi amb la renda per habitant més baixa de la província, segons es desprèn d’un estudi de l’Institut d’Estadística de Catalunya realitzat entre els anys 2004 i 2007. Segons l’anàlisi, Constantí és el quart poble més pobre de Catalunya amb una renda anual per habitant de 12.000 euros, 4.000 euros menys que la mitjana catalana. La renda per habitant a Catalunya se situa en 16.400 euros (un 10,6 % superior a la mitjana espanyola).

[ampliar notícia]

Un estudi alerta dels riscos de la qualitat de l'aire del Camp de Tarragona

22 de novembre de 2010

Un informe encarregat per diverses entitats ecologistes del territori ha posat de manifest que la qualitat de l'aire al Camp de Tarragona no assoleix els nivells necessaris per garantir que no existeix cap risc sanitari per a la població. Les entitats ecologistes GEPEC-EdC, La Canonja 3 – Poble, paisatge i sostenibilitat- i la Plataforma Cel Net, han presentat un estudi realitzat per tècnics de la Universitat Politècnica de Catalunya, segons el qual la qualitat de l’aire de Tarragona i el seu entorn no és innòcua tal i com han repetit en diferents ocasions les administracions.

[ampliar notícia]

Presentació del club de Lectura Fàcil de Constantí

17 de novembre de 2010

Aquest dimecres es farà l’acte de presentació d’un projecte conjunt entre l’Oficina de Català de Constantí i la Biblioteca municipal. Es tracta d’un Club de Lectura Fàcil, que es planteja com una eina d’integració per fomentar l’ús social de la llengua catalana, mitjançant el foment de la lectura i l’aprenentatge del català.

[ampliar notícia]

Simulacre a l'aeroport de Reus per avaluar els mecanisme de coordinació

10 de novembre de 2010

L’Aeroport de Reus va realitzar ahir un simulacre amb l’objectiu d’avaluar els procediments d’actuació i coordinació establerts, i analitzar l’eficàcia dels mateixos. Aquest simulacre, anomenat Operació Falcó, va simular la sortida de pista d’un avió i va comptar amb la participació de prop de 400 efectius entre tots els agents implicats. Més d'un centenar eren estudiants de medicina que feien de figurants.

[ampliar notícia]

Es presenta l’associació d’Amics de la Música

9 de novembre de 2010

Un concert dedicat les cançons de Frank Sinatra, interpretades pels músics de jazz Xavier Pié i Ignasi González, ha obert aquest diumenge la temporada de concerts a la societat El Casino de Constantí. Aquesta actuació ha estat organitzada per un col·lectiu de recent creació al municipi, Els amics de la Música. Aquesta entitat neix amb l’objectiu de promoure i organitzar diverses activitats relacionades amb la música entre totes aquelles persones amb inquietuds musicals.

[ampliar notícia]

Obre les portes el Centre obert municipal

28 d'octubre de 2010

Aquest dimecres 27 d'octubre ha obert les portes el centre obert municipal, un cop finalitzat el procés de selecció de monitors. Un total de 35 infants i joves distribuïts en diversos grups per edats englobades entre els 3 i els 16 anys iniciaran les activitats d’aquest espai coordinat per les àrees de Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament, tot i que la matriculació estarà oberta durant tot l’any.

[ampliar notícia]

Subvenció de 15 milions d'euros per a la Incineradora de residus urbans

28 d'octubre de 2010

El Govern de la Generalitat ha autoritzat una subvenció de 15 milions d'euros a la Mancomunitat d’Incineració de Residus Urbans de Tarragona, que gestiona els residus de 7 municipis entre els que es troba Constantí. L'objectiu d'aquesta subvenció és realitzar les actuacions necessàries per adequar la instal·lació a les exigències de la normativa europea sobre residus i a les condicions de l’autorització ambiental vigent.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 248 de 261