Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

La Biblioteca Municipal celebra el seu desè aniversari

21 de gener de 2010

La Biblioteca Municipal ha celebrat el seu desè aniversari en un dels actes programats per a la Festa Major d’Hivern. Aprofitant aquesta celebració, l’alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté, va fer entrega dels premis als superlectors, els usuaris més actius i que van fer més ús del servei de préstec durant el 2009. La Festa d’Aniversari de la Biblioteca va estar amenitzada pel grup d’animació infantil ‘De Parranda’.

[ampliar notícia]

La diada de Sant Sebastià concentra els actes més tradicionals

21 de gener de 2010

Constantí va celebrar el dimecres 20 de gener la Diada de Sant Sebastià, amb els actes centrals de la Festa Major d’Hivern. Com és habitual, la jornada festiva va concentrar els actes més tradicionals de la Festa Major, amb les matinades dels Grallers i la Corranda pels carrers del poble, el seguici fins a l’Església i el Solemne Ofici en honor a Sant Sebastià, amb la tradicional benedicció de les coques.

[ampliar notícia]

Canvi d'ubicació del de Banda a Banda

21 de gener de 2010

Per motius tècnics la segona edició del de Banda a Banda previst per aquest divendres 22 de gener es traslladarà al Pavelló Poliesportiu. El concert comptarà amb les actuacions dels Amics de les Arts, a partir de les 11 de la nit, i de Dijous Paella a les 00.30 hores.

[ampliar notícia]

Arrenca la Festa Major d’hivern de Constantí, amb més d’una trentena d’activitats

18 de gener de 2010

Més d’una trentena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià que se celebrarà entre els dies 17 i 31 de gener. Tot i que hi ha hagut algunes activitats prèvies, la tradicional cercavila pels carrers de Constantí i el Pregó de la Festa Major iniciaran de forma oficial la celebració aquest dimarts 19 de gener. El pregó d’aquest any tindrà com a protagonista el magistrat Javier Hernández García, president de l’Audiència Provincial de Tarragona.

[ampliar notícia]

Comencen la Festa Major d'hivern amb l'exhibició de vehicles 4 x 4

15 de gener de 2010

Aquest diumenge 17 de gener va tenir lloc el primer dels actes previs a la Festa Major d'hivern de Constantí, amb l'exhibició de vehicles de trial 4 x 4 "V Memorial Lluís Queralt" al circuit Sàhara 4 x 4, situat a l'Avinguda de Reus. Aquesta prova, que ja s'ha convertit en un dels clàssics de la Festa Major està organitzada pel Club Tortuga TT amb la col·laboració de l'Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]

S'aprova el Pla Territorial del Camp de Tarragona

14 de gener de 2010

El Govern de la Generalitat ha aprovat definitivament el Pla Territorial del Camp de Tarragona. El projecte constitueix l’instrument per garantir el desenvolupament urbanístic, la competitivitat del territori, la preservació del patrimoni natural i del paisatge i l'encaix adequat de les infraestructures. En total, han estat més de dos anys des que el Govern va donar a conèixer un Avantprojecte del Pla territorial del Camp de Tarragona i va obrir un procés de participació pública perquè el territori pogués donar la seva opinió i formular les observacions o propostes que es consideressin convenients.

[ampliar notícia]

S’aplicarà un nou mètode per investigar l’origen de les males olors a la demarcació

14 de gener de 2010

La Generalitat posarà en pràctica un nou mètode per tal d’identificar la procedència de les males olors a la demarcació, un sistema que es pugui argumentar davant l'empresa o empreses responsables i, si es donés el cas, davant la justícia. Vista la poca eficiència del mètode aplicat fins ara, el Govern ha optat per recórrer a una empresa holandesa, Odournet, per arribar de forma rigorosa i sense errors, als focus emissors. El nou mètode en el qual ja s'ha començat a treballar és un model de simulació que interrelaciona dades meteorològiques i topogràfiques del territori amb les queixes dels veïns, que s'hauran de 'professionalitzar', ha puntualitzat Comellas.

[ampliar notícia]

Continuen les activitats de Nadal i Cap d’any

23 de desembre de 2009

Com és habitual per aquestes dates l’Ajuntament de Constantí i les diverses entitats del poble han organitzat tot un seguit d’activitats prèvies a l’arribada del Nadal. A banda del tradicional Caga Tió, que organitzen aquest dimecres 23 a la tarda els Amics de la colla C.O.C.A. i el dissabte 26 el Sindicat Agrícola, un dels plats forts del cap de setmana són els Pastorets que el diumenge 27 de desembre es representaran al Casino, a partir de les 19 hores.

[ampliar notícia]

Constantí Ràdio us desitja Bones Festes

23 de desembre de 2009

Tot l'equip de Constantí Ràdio us volem desitjar unes Bones Festes i un bon any 2010.

[ampliar notícia]

Punt d’informació sobre la TDT a Constantí

23 de desembre de 2009

Durant els propers dies 24 de desembre, 9 de gener i 14 de gener s’instal·larà a Constantí un punt d’informació mòbil que servirà per explicar a la ciutadania els avantatges de la TDT. Es tracta d’una de les mesures que preveu el Pla de Comunicació de proximitat del Pla Nacional de Transició a la TDT. Des d’aquest micro bus s’informarà del cessament de les emissions analògiques i s’explicarà de forma senzilla la forma d’adaptar-se a la nova tecnologia i gaudir dels serveis que ofereix la televisió digital terrestre. Des d’aquets punt d’informació es resoldran tot tipus de dubtes i es podrà conèixer el funcionament d ela TDT a partir de demostracions pràctiques.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 248 de 250