Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Aquest diumenge 13 de desembre, Consulta popular sobre la independència

11 de desembre de 2009

Constantí serà aquest diumenge 13 de desembre un dels 161 municipis catalans que organitzaran una consulta popular per la independència de Catalunya. Aquesta iniciativa, que emana de la societat civil, i més concretament de la plataforma ciutadana Constantí Decideix, plantejarà a la població la pregunta de si està d’acord amb que els Països Catalans es constitueixin en un estat lliure, independent i democràtic. Constantí serà el primer municipi de la comarca del Tarragonès que organitza una consulta popular en aquest primer torn de consultes, que preveu tenir continuïtat els mesos de febrer i abril de l’any vinent.

[ampliar notícia]

Constantí, amb la Marató de TV3

11 de desembre de 2009

Constantí donarà suport a la Marató de TV3 amb un seguit d’actes programats pel proper cap de setmana. Per una banda, Adrià Mora, profesional de la salut, oferirà el dissabte 12 a partir de les 8 del vespre a la Sala Pau Casals una xerrada informativa sobre les malalties minoritàries, eix temàtic de la Marató d’enguany. Pel diumenge 13, l’Ajuntament ha programat una marató musical que donarà el tret de sortida a dos quarts de cinc de la tarda al Pavelló Poliesportiu.

[ampliar notícia]

Noves senyalitzacions a les carreteres per accedir al mausoleu romà de Centcelles

11 de desembre de 2009

La Direcció General de Turisme del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, en el marc del Pla director de senyalització territorial i temàtic (T&T) de la Generalitat de Catalunya, ha instal·lat senyals nous a les carreteres de les Comarques del Camp de Tarragona per dirigir els conductors a llocs de gran interès turístic com són: el Mausoleu romà de Centcelles de Constantí, el Paratge Natural de Poblet, el Castell d’Escornalbou, el Parc natural de la Serra de Montsant, la Cartoixa d’Escaladei i els elements patrimonials emblemàtics de la Ruta del Cister.

[ampliar notícia]

La Cooperativa celebra una nova edició de la Festa de l'Oli

10 de desembre de 2009

El passat diumenge 6 de desembre es va celebrar la novena edició de la Festa de l’oli nou a Constantí. La trobada va tenir lloc a la Cooperativa Sant Isidre de Constantí, en una jornada que va estar marcada pels diferents actes que es van proposar, com un esmorzar popular, música tradicional i la ballada de sardanes. Més de dues-centes persones van participar d’aquesta Festa de l’Oli, on a banda de l’esmorzar, la Cooperativa també va posar a disposició la venda de l’oli de la nova temporada, tant de raig com el filtrat. A banda de tastar l’oli nou, els assistents també van poder degustar altres productes que es poden trobar a l’agrobotiga de la Cooperativa. La jornada es va completar amb una visita a les instal·lacions de la cooperativa i el Molí d’Oli.

[ampliar notícia]

S'inauguren les obres de remodelació de l'Ajuntament

4 de desembre de 2009

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha inaugurat aquesta tarda les obres de rehabilitació i millora de l’Ajuntament de Constantí. El conseller ha estat acompanyat per l’alcalde, Josep Maria Sabaté, i pel director territorial de Governació al Camp de Tarragona, Francesc Tarragona. Després d’una breu recepció per part de l’alcalde constantinenc i els membres de la corporació municipal, s’ha fet la descoberta de la placa commemorativa de la inauguració i hi ha hagut els parlaments del conseller i de l’alcalde.

[ampliar notícia]

L'IRTA-Mas de Bover inaugura una fàbrica experimental de pinsos pionera a Europa

4 de desembre de 2009

L'IRTA-mas de Bover, situat al terme municipal de Constantí, ha inaugurat una nova fàbrica de pinsos experimentals, a més d'unes noves instal·lacions ramaderes, avícoles i porcines. El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l’IRTA, Josep Mª Monfort, va presidir aquest pasast dijous 3 de desembre la inauguració de la nova fàbrica.

[ampliar notícia]

Constantí Ràdio, a la Fira

27 de novembre de 2009

Durant els dies de la Fira Constantí Ràdio emetrà una programació especial, en directe, des de l'estand de l'emissora que s'ubicarà al Pavelló. Tres dies de ràdio en directe, amb protagonistes, opinions, música i també amb la presència en directe aquí a l'estand de la radio a la fira, d’alguns dels col·laboradors.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí aclareix que no ha donat cap permís per obrir una mesquita

26 de novembre de 2009

L’Ajuntament de Constantí va deixar clar que en cap cas s’ha donat permís per l’obertura d’un centre religiós. Una associació sociocultural es va adreçar a l’Ajuntament per sol·licitar les llicències oportunes per poder obrir un centre cultural en el que s’impartirien classes d’àrab, català i castellà, i on s’organitzarien diverses activitats d’integració. Es tracta d’una activitat qualificada d’innòcua i en cap cas destinada a la pràctica d’activitats religioses o de culte.

[ampliar notícia]

Constantí diu "no" a la violència de gènere

24 de novembre de 2009

El dimecres 25 de novembre se celebra el Dia Internacional contra la violència de gènere. Per sumar-se als actes reivindicatius que centraran aquesta jornada, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat tot un seguit d’activitats de sensibilització que començaran el dimarts dia 24, amb una xerrada a la Sala de Plens de l’Ajuntament i que portarà per títol: "Mesures d’autoprotecció per a dones". Anirà a càrrec de l’Oficina d’Atenció a la Víctima de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès dels Mossos d‘Esquadra.

[ampliar notícia]

Un centenar de persones participen a la Caminada de Tardor: Tarragona-Centcelles

20 de novembre de 2009

El passat divendres 20 de novembre es va dur a terme la Caminada de Tardor, organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès. L'expedició es va concentrar al davant de la Tabacalera, a Tarragona, des d'on van iniciar el recorregut que els va portar fins a la vil·la romana de Centcelles, a Constantí.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 255 de 256