Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Obre les portes la nova Llar de Jubilats

24 de gener de 2011

La nova Llar de Jubilats i Pensionistes de Constantí va obrir ahir els seves portes per primera vegada. Coincidint amb la Festa Major d’Hivern, s’inaugurava ahir aquets nou espai on els jubilats podran realitzar a partir d’ara les seves activitats.

[ampliar notícia]

El Petit de Cal Eril i Cat Rock, avui en concert a Constantí

21 de gener de 2011

Un dels plats forts de la programació de Festa major d’hivern de Constantí, és sens dubte, la III edició del De Banda a Banda, una iniciativa que la comissió de Festes va impulsar des de fa un parell d’anys, i que vol aprofitar l’espai de les dues entitats més antigues i amb més solera de la vila, per acollir un doble concert.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’Hivern de Constantí

19 de gener de 2011

Una trentena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià, que se celebrarà entre els dies 19 i 24 de gener. Tot i que hi ha hagut algunes activitats prèvies, la tradicional cercavila pels carrers de Constantí i el Pregó de la Festa Major iniciaran de forma oficial la celebració aquest dimecres 19 de gener. El pregó d’aquest any tindrà com a protagonista el senyor Raul Font-Quer Plana. Després del pregó es farà l’entrega de les tradicionals distincions honorífiques a diverses personalitats del poble.

[ampliar notícia]

El Constantí empata a Vila-seca (2-2) i acaba la primera volta com a lider

17 de gener de 2011

El C.E Constantí ha acabat la primera volta del campionat com a líder del Grup III de la Segona Territorial. Després d’obtenir un valuós empat al camp del fins ara segon classificat, el Vila-Seca “B”, els de Javi Quesada tanquen la primera fase del campionat amb aquesta posició privilegiada. L’equip constantinenc ha signat una primera volta amb 13 victòries, 2 empats i 2 derrotes, 53 gols a favor i 23 en contra.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí s'adhereix al Pla Agrupat de Formació Continua

11 de gener de 2011

L’Ajuntament de Constantí aposta per donar resposta a les necessitats formatives dels seus treballadors i s’ha adherit al Pla Agrupat de Formació Continua per a l’any 2011 (Pla AFCAP) promogut per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona. Aquest Pla està emmarcat dins dels Acords de la “Formación para el Empleo en las Administraciones Públicas” (AFEDAP) i compta amb la col·laboració de les organitzacions sindicals CCOO i UGT.

[ampliar notícia]

Una fuita al pantalà de Repsol provoca un nou vessament a la costa tarragonina

10 de gener de 2011

Nou episodi de contaminació a la costa tarragonina. Dues taques de fuel de més de 2 km quadrats van aparèixer ahir a prop de les platges de La Pineda i cap Salou obligant la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat a activar el pla especial d'emergències per contaminació d'aigües marines a (Camcat) de manera preventiva.

[ampliar notícia]

Constantí Ràdio us desitja Bones Festes

23 de desembre de 2010

Tot l'equip de Constantí Ràdio us volem desitjar unes Bones Festes i un bon any 2011.

[ampliar notícia]

Front comú de les forces polítiques de Constantí pel Tramcamp

23 de desembre de 2010

Diverses formacions polítiques de Constantí han signat un acord conjunt per reivindicar el pas del Tramcamp pel municipi. El passat 9 de novembre els màxims responsables a Constantí de Convergència Democràtica de Catalunya, d’Esquerra Republicana de Catalunya, del Partit Popular de Catalunya, del Partit dels Socialistes de Catalunya, de Solidaritat Catalana per la Independència i d’Unió Democràtica de Catalunya varen signar l’ ”Acord pel Tramcamp a Constantí”.

[ampliar notícia]

Festivals de Nadal dels col·legis de Constantí

22 de desembre de 2010

La setmana prèvia a l’arribada del Nadal ha vingut carregada d’activitats organitzades pels col·legis de Constantí. El dilluns al matí els alumnes del Ceip Centcelles van oferir un recital de nadales a les escales de la Plaça de l’Església. El dimecres dia 22, també van ser els protagonistes del tradicional Festival de Nadal, que es va fer al Pavelló poliesportiu. Tots els alumnes del centre, des de P-3 fins a 6è de primària van participar de la representació d’una obra teatral, “La Fàbrica màgica”, escrita pels mateixos professors del col·legi.

[ampliar notícia]

Constantí Ràdio s’incorpora a les xarxes socials

21 de desembre de 2010

Constantí Ràdio dóna un nou pas endavant i es suma a les xarxes socials amb la creació del seu nou Facebook. Després d’iniciar les seves emissions a la xarxa ara fa un any amb l’estrena de la pàgina web oficial www.constantiradio.cat, l’emissora municipal continua obrint-se a les noves tecnologies i estableix la possibilitat d’un tracte més directe amb els seus oients.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 255 de 270