Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

La diada de Sant Jordi i els actes de Setmana Santa centren l’atenció del cap de setmana

21 d'abril de 2011

Els actes de Setmana Santa centraran a partir d’avui l’actualitat a Constantí amb la celebració dels actes tradicionals a l’Església parroquial. El Dijous Sant es farà a les 8 del vespre la missa del sant sopar, i la vetlla al monument, a més de la celebració de l’Hora Santa, a 2/4 d’11 de la nit.

[ampliar notícia]

Un total de 6 formacions es presenten a les eleccions municipals del 22 de maig

21 d'abril de 2011

La cursa electoral ja ha donat el tret de sortida. A falta d’ exactament 1 mes i 1 dia per les eleccions municipals el BOPT publicava ahir de manera provisional les llistes electorals que han de concórrer als comicis del proper 22 de maig. A Constantí s’han presenta un total de 6 formacions. A banda de les 5 llistes que ja van prendre part en les eleccions d’ara fa 4 anys, és a dir el PSC, ERC, CIU, PP i ICV-EUIA, en aquesta nova convocatòria concorrerà també una 6a força política, com és el cas de la nova formació Moviment pel Socialisme, que estarà encapçalada per l’actual regidor no adscrit a l’Ajuntament, Josep Plana.

[ampliar notícia]

Més premis per al Grup de Teatre EmfaPatir

20 d'abril de 2011

El grup de teatre Emfapatir de Constantí continua acumulant reconeixements. El passat divendres es va celebrar l’entrega de Premis del 23è Concurs de teatre "Pobles de Camps, Fals i Fonollosa" , a la comarca del Bages, en el qual la companyia va actuar el passat 19 d'octubre amb l’obra “Vodevil”, segon muntatge teatral de la companyia.

[ampliar notícia]

Es presenta el projecte de digitalització del Fons documental de Constantí

18 d'abril de 2011

Consultar tota la documentació històrica de Constantí en format digital serà possible a qualsevol horari des de qualsevol ordinador. El passat divendres 15 d’abril es va fer a la biblioteca municipal l’acte de presentació pública de la digitalització de la Bibliografia i el fons documental de Constantí, un projecte de gran importància i un pas endavant aprofitant l’ús de les noves tecnologies, que permetran consultar tota la documentació via on-line en format digital , una informació que abans només es podia trobar en paper i en edicions reduïdes o còpia única.

[ampliar notícia]

Jornada de portes obertes a la Llar d’Infants

15 d'abril de 2011

Aquest divendres 15 d’abril la Llar d’Infants Municipal oferirà una jornada de portes obertes. De 5 a 7 de la tarda, els pares i mares dels infants que l’any vinent assistiran a la Llar d’infants podran visitar les instal·lacions i rebran tota la informació sobre el funcionament del centre o les activitats que s’hi realitzen i sobre el calendari escolar de l’any vinent.

[ampliar notícia]

El PSC de Constantí presenta la seva candidatura al Sindicat Agrícola

15 d'abril de 2011

El PSC de Constantí va presentar ahir al vespre la seva candidatura per a les eleccions municipals del 22 de maig. En un acte públic celebrat al Sindicat Agrícola els socialistes van presentar tots els membres d’una llista que ve marcada per la profunda renovació respecte a les eleccions d’ara fa 4 anys. L’acte va comptar amb la presència del 1er secretari de la Federació del PSC a les comarques de Tarragona, Xavier Sabaté.

[ampliar notícia]

10 anys de l’Esplai Tots Constantinencs

4 d'abril de 2011

L’Esplai Tots Constantinencs ha celebrat aquest dissabte el seu desè aniversari amb un jornada plena d’activitats lúdiques. La celebració va començar amb la benvinguda als esplais del Centre Obert de Constantí i l’Esplai Sant Pau de Tarragona amb una cercavila pels carrers cèntrics de la vila i que va acabar a les Escoles Velles. Posteriorment, tots els nens i nenes congregats van participar en una gimcana. El CEIP Mn Ramon Bergadà a ser l’escenari del dinar de germanor abans de la celebració d’una missa a càrrec de mossèn Pere Dalmau. Ja a la tarda, es va afegir l’esplai Fem-nos amics de Reus.

[ampliar notícia]

Cloenda de la 2a edició del curs de curtmetratges per a joves

1 d'abril de 2011

La projecció dels curtmetratges “Hermanos” i “Callejeros Constantí” sobre les drogues i les diverses disciplines de l’art urbà van posar aquest passat dijous tel punt i final a la segona edició del curs de curtmetratges que ha organitzat l’equip tècnic de Serveis Socials i Joventut de l’Ajuntament de Constantí. L’acte de cloenda del curs es va fer a l’IES de Constantí.

[ampliar notícia]

Jornades sobre la distribució a Internet dels productes agroalimentaris

30 de març de 2011

Durant el dia d’avui s’ha celebrat a les instal·lacions de Mas Bové de Constantí una jornada sobre l’ús d’internet i les noves tecnologies en la distribució dels productes agroalimentaris. L’ús de les noves tecnologies com Internet permet al productor donar-se a conèixer, fer que el consumidor entri en contacte amb ell de manera presencial, mitjançant una visita de l’explotació o empresa, o virtual mitjançant telèfon o correu electrònic i el més important de tot, vendre-li els seus productes. Des de l’administració s’ha fomentat l’ús d’Internet per a la comercialització de productes agroalimentaris, i un exemple el tenim amb el portal “Gastroteca”.

[ampliar notícia]

El PSC de Constantí renova la seva llista electoral incorporant sis independents

30 de març de 2011

El PSC de Constantí ha fet pública la llista amb la que es presentarà a les eleccions municipals del proper 22 de maig, una llista que ve marcada per la profunda renovació respecte a les eleccions d’ara fa 4 anys. Tal i com ja va succeir aleshores, Cristóbal Ramírez encapçalarà la llista socialista. Dintre d’aquesta profunda renovació destaca la incorporació de 6 independents.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 259 de 278