Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Arrenca la Festa Major d’hivern de Constantí, amb més d’una trentena d’activitats

18 de gener de 2010

Més d’una trentena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià que se celebrarà entre els dies 17 i 31 de gener. Tot i que hi ha hagut algunes activitats prèvies, la tradicional cercavila pels carrers de Constantí i el Pregó de la Festa Major iniciaran de forma oficial la celebració aquest dimarts 19 de gener. El pregó d’aquest any tindrà com a protagonista el magistrat Javier Hernández García, president de l’Audiència Provincial de Tarragona.

[ampliar notícia]

Comencen la Festa Major d'hivern amb l'exhibició de vehicles 4 x 4

15 de gener de 2010

Aquest diumenge 17 de gener va tenir lloc el primer dels actes previs a la Festa Major d'hivern de Constantí, amb l'exhibició de vehicles de trial 4 x 4 "V Memorial Lluís Queralt" al circuit Sàhara 4 x 4, situat a l'Avinguda de Reus. Aquesta prova, que ja s'ha convertit en un dels clàssics de la Festa Major està organitzada pel Club Tortuga TT amb la col·laboració de l'Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]

S'aprova el Pla Territorial del Camp de Tarragona

14 de gener de 2010

El Govern de la Generalitat ha aprovat definitivament el Pla Territorial del Camp de Tarragona. El projecte constitueix l’instrument per garantir el desenvolupament urbanístic, la competitivitat del territori, la preservació del patrimoni natural i del paisatge i l'encaix adequat de les infraestructures. En total, han estat més de dos anys des que el Govern va donar a conèixer un Avantprojecte del Pla territorial del Camp de Tarragona i va obrir un procés de participació pública perquè el territori pogués donar la seva opinió i formular les observacions o propostes que es consideressin convenients.

[ampliar notícia]

S’aplicarà un nou mètode per investigar l’origen de les males olors a la demarcació

14 de gener de 2010

La Generalitat posarà en pràctica un nou mètode per tal d’identificar la procedència de les males olors a la demarcació, un sistema que es pugui argumentar davant l'empresa o empreses responsables i, si es donés el cas, davant la justícia. Vista la poca eficiència del mètode aplicat fins ara, el Govern ha optat per recórrer a una empresa holandesa, Odournet, per arribar de forma rigorosa i sense errors, als focus emissors. El nou mètode en el qual ja s'ha començat a treballar és un model de simulació que interrelaciona dades meteorològiques i topogràfiques del territori amb les queixes dels veïns, que s'hauran de 'professionalitzar', ha puntualitzat Comellas.

[ampliar notícia]

Continuen les activitats de Nadal i Cap d’any

23 de desembre de 2009

Com és habitual per aquestes dates l’Ajuntament de Constantí i les diverses entitats del poble han organitzat tot un seguit d’activitats prèvies a l’arribada del Nadal. A banda del tradicional Caga Tió, que organitzen aquest dimecres 23 a la tarda els Amics de la colla C.O.C.A. i el dissabte 26 el Sindicat Agrícola, un dels plats forts del cap de setmana són els Pastorets que el diumenge 27 de desembre es representaran al Casino, a partir de les 19 hores.

[ampliar notícia]

Constantí Ràdio us desitja Bones Festes

23 de desembre de 2009

Tot l'equip de Constantí Ràdio us volem desitjar unes Bones Festes i un bon any 2010.

[ampliar notícia]

Punt d’informació sobre la TDT a Constantí

23 de desembre de 2009

Durant els propers dies 24 de desembre, 9 de gener i 14 de gener s’instal·larà a Constantí un punt d’informació mòbil que servirà per explicar a la ciutadania els avantatges de la TDT. Es tracta d’una de les mesures que preveu el Pla de Comunicació de proximitat del Pla Nacional de Transició a la TDT. Des d’aquest micro bus s’informarà del cessament de les emissions analògiques i s’explicarà de forma senzilla la forma d’adaptar-se a la nova tecnologia i gaudir dels serveis que ofereix la televisió digital terrestre. Des d’aquets punt d’informació es resoldran tot tipus de dubtes i es podrà conèixer el funcionament d ela TDT a partir de demostracions pràctiques.

[ampliar notícia]

El Centre d'Esports Constantí presenta el seu Futbol-Base

23 de desembre de 2009

El passat diumenge 20 de desembre el Centre d’Esports Constantí va celebrar la festa de presentació de tots els equips que conformen el planter del club. Una representació de totes les categories del club va participar d'aquesta presentació davant de l’afició al Camp Municipal de la Coma, com a preludi del partit que havia d'enfrontar el primer equip del Constantí davant del Calafell.

[ampliar notícia]

Comencen les activitats de Nadal

18 de desembre de 2009

Com és habitual per aquestes dates l’Ajuntament de Constantí i les diverses entitats del poble han organitzat tot un seguit d’activitats prèvies a l’arribada del Nadal. Aquesta setmana s’ha fet a la Sala Pau Casals un concert pedagògic organitzat per l’Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens, protagonitzat pel conjunt de violoncels i contrabaixos de l’Escola Municipal de música de Cambrils. El passat dijous dia 17 els alumnes del CEIP Centcelles van oferir una cantada de Nadal a les escales de l’Església de Sant Feliu, i aquella mateixa tarda el Centre Obert municipal va organitzar una exhibició de breakdance a càrrec del grup B-Boys de Constantí.

[ampliar notícia]

La Cooperativa posa a la venda l'oli nou

18 de desembre de 2009

Després de la celebració de la Festa de l’oli nou el passat diumenge 6 de desembre, la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí ha comercialitzat l’oli d’oliva extra verge. Una vegada la campanya de la recol·lecció de l’oliva ha arribat al seu final, la Cooperativa vol donar a conèixer als socis i clients habituals els nous preus de l’oli d’oliva verge extra. La garrafa d’oli nou de 5 litres és ja a la venda 19 €/garrafa. L’envàs de 2 litres es ven a 8 €/unitat. Fins a finals d’existències es pot adquirir oli d’oliva de la campanya 2008 a 17 € la garrafa de 5 litres.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 259 de 261