Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Ubicar el complex de al Laboral al municipi i el pas del Tramcamp, principals al·legacions al Pla director Urbanístic del Camp de Tarragona

18 de març de 2011

Oposar-se al gran complex residencial de la zona de las Gavarres i la reclamació del pas del Tramcamp pel terme municipal centren les al·legacions que l’Ajuntament de Constantí ha presentat a la segona aprovació del PDU del Camp de Tarragona. En aquest al·legacions, l’ajuntament demana que en cas de que l’espai de les gavarres sigui declarat bé d’interès públic, sigui per la creació d’un gran complex d’àmbit supramunicipal, i proposa encabir a la zona de les gavarres del terme municipal de Constantí la universitat Laboral de Tarragona i així permetre ampliar el Port de TGN en aqueta direcció.

[ampliar notícia]

Indignació a Constantí per l'allau de robatoris i destrosses als masos agrícoles

16 de març de 2011

Els pagesos de Constantí han dit prou. Una vintena de pagesos s’han plantat i han manifestat ahir la seva indignació per la creixent onada de robatoris que venen patint en els darrers tempos i que s’ha agreujat de forma alarmant els darrers 2 mesos. Després de reunir-se ahir amb representants de l’Ajuntament, aquets matí s’ha convocat una roda de premsa on representants del sector han denunciat la situació d’inseguretat que viuen.

[ampliar notícia]

Els Pets, els grans guanyadors dels Premis Enderrock

15 de març de 2011

Els Pets van ser els grans trimofadors de la X Nit dels Premis Enderrock que es van entregar ahir a la nit a la sala Artèria Paral·lel, de Barcelona. La banda de Constantí ha estat reconeguda amb el premi al millor grup de l’any 2010 tant per la crítica musical del país com també pel públic en la votación popular. Per primera vegada en els seus 25 anys de trajectòria Els Pets reben aquest doble reconeixement, a banda de ser també els guanyadors del premi al millor disc de l’any amb “Fràgil”.

[ampliar notícia]

La construcció d’una rotonda d’accés al Polígon i modificacions puntuals del POUM centren el darrer Ple de l’Ajuntament

11 de març de 2011

L’Ajuntament de Constantí va celebrar ahir al vespre un dels últims plens ordinaris abans de les properes eleccions municipals del mes de maig. La majoria de punts de l’ordre del dia feien referència a l’aprovació provisional de determinades modificacions puntuals del POUM, que ja havien estat aprovats inicialment al Ple i després del corresponent termini d’exposició pública.

[ampliar notícia]

Xerrada sobre el paper de la dona al món rural coincidint amb el Dia de la dona treballadora

8 de març de 2011

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el Grup Cultural Mestresses de Casa ha celebrat aquesta tarda la conferència “La dona, motor del canvi”. La xerrada, que anualment organitza aquesta associació coincidint amb el 8 de març, s’ha realitzat al local de la Síquia,i ha anat a càrrec de la presidenta de l’Associació Femenina del Medi Rural, Rosa Maria Pruna.

[ampliar notícia]

Actes diversos per celebrar el carnaval

4 de març de 2011

Aquest dissabte Constantí celebrarà els actes del Carnaval al Pavelló municipal. A la tarda, com ja ve sent tradició en els últims anys, tindrà lloc el Ball Infantil de disfresses, en el que s’obsequiarà amb un regal a tots els petits i joves que anaven disfressats. Ja a la nit, la diada festiva continuarà al Pavelló amb el Gran Ball de disfresses que comptarà amb la música en directe de l’Orquestra Matinada. Les millors disfresses seran premiades amb 250 , 150 i 100 €uros respectivament.

[ampliar notícia]

Pla de Digitalització del Fons documental del Tarragonès

2 de març de 2011

Fins a un total de 27.000 documents s’han digitalitzat en els darrers mesos a l’arxiu municipal de Constantí en un procés impulsat pel Consell Comarcal del Tarragonès. Nou municipis del la demarcació han participat d’aquest projecte, que permetrà mantenir i centralitzar els documents històrics en format digital als Arxius Històrics de Barcelona i Tarragona, per facilitar la seva consulta on-line i per evitar qualsevol tipus de degradació. Constantí ha estat el municipi que més documents ha digitalitzat, a través d’un pla d’ocupació que ha permès la contractació de dues persones per tal de realitzar aquesta tasca

[ampliar notícia]

Josep Mª Franquès serà el cap de llista de CIU per Constantí

1 de març de 2011

El passat 25 de gener de 2011 es reuní l’assemblea de militants de CiU de Constantí, que va escollir de forma unànime a Josep Mª Franquès com a cap de llista per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Franquès és l’actual primer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Constantí, des del mes de desembre de l'any 2008.

[ampliar notícia]

Més de 1500 persones assisteixen als Tres Tombs de Constantí

28 de febrer de 2011

Unes 1500 persones han assistit aquets diumenge a la 24a edició dels tres tombs,que un any més ha organitzat el Cercle Cultural recreatiu i esportiu. Prop d’una cinquantena de carros, 60 animals de companyia i una trentena de gossos han participat del tradicional recorregut pels carrers del poble, amb algunes novetats en l’edició d’aquets any com al presència d’una abanderada muntada a cavall. Com és habitual en l’últim tomb els animals van rebre la benedicció per part de mossèn Claver al seu pas per davant de la Plaça de l’Església.

[ampliar notícia]

Josep Maria Sabaté, candidat d'ERC a les eleccions municipals

25 de febrer de 2011

L'actual alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté, serà confirmat aquest vespre per la secció local d’Esquerra Republicana com a candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Sabaté serà proclamat públicament com a candidat a aquest divendres dins l’acte “Fem un cafè amb els d’Esquerra”, que es farà a la Biblioteca municipal a les 8 del vespre. Aquesta serà la segona vegada que Sabaté, alcalde de Constantí des del desembre del 2008, encapçali les llistes d’ERC al municipi.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 267 de 284