Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El Ple aprova una modificació del POUM per a construir un Teatre-auditori

15 de febrer de 2010

L’Ajuntament de Constantí va aprovar en Ple Extraordinari del dijous 11 de febrer la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal per resituar uns terrenys destinats a equipaments i a espais lliures. L’objectiu d’aquesta permuta es basa en la intenció de construir un Teatre-Auditori, a la zona de Ravassols, al Parc dels Garrofers. Aquesta zona, d’uns 2.800 metres de zona verda, es permutaria per la parcel•la que hi ha al darrera de la Plaça de la Generalitat, al grup Adigsa, i que té la qualificació de zona d’equipaments.

[ampliar notícia]

S'aproven els projectes del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat local

1 de febrer de 2010

L’Adequació d’un nou local per a Llar de Jubilats és el principal projecte aprovat per l’Ajuntament de Constantí en la nova convocatòria del fons estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local, el fons que el govern estatal concedeix als municipis per aquest 2010. L’aprovació dels projectes que seran finançats amb aquest fons estatal va ser el punt més destacat del ple ordinari celebrat aquest dijous 28 de gener. Constantí disposarà d’una quantitat de 691.995 euros per a aquesta segona fase d’inversió del fons estatal, i ho destinarà a un total de 6 projectes, totalment nous i que hauran d’executar-se durant aquest 2010.

[ampliar notícia]

Es presenta la Guia d'Entitats Municipals

1 de febrer de 2010

L’Ajuntament de Constantí va presentar el passat divendres 29 de genera la guia de totes les entitats municipals, en un acte que es va fer a la Biblioteca Municipal. Es tracta d’un projecte iniciat fa uns mesos i que pretèn, d’una banda ser un reconeixement a les entitats de Constantí i a la tasca que desenvolupen, i en segon lloc , lligat amb l’anterior, constituir un espai de difusió on donar-les a conèixer.

[ampliar notícia]

VIII edició dels Premis Literaris Constantí

28 de gener de 2010

La Biblioteca de Constantí va ser l’escenari, el passat diumenge 24 de gener, de l’acte d’entrega de la VIII edició dels Premis literaris Constantí, que en la darerra edició va plantejar com a motiu de concurs el gènere “Històries de la terra”. Un total de 302 treballs d’autors tant d’àmbit nacional com internacional s’han presentat a aquesta vuitena edició del concurs. L’entrega dels premis va servir també per presentar el llibre que recull els 38 millors relats, produït per Silva Editorial.

[ampliar notícia]

Obre les portes el Museu de Religiositat Popular

28 de gener de 2010

La Festa Major d’hivern de Constantí va ser el marc, el passat 19 de gener, de l’acte d’inauguració del Museu de Religiositat popular, a l’Església Parroquial de Sant Feliu. Aquest museu, ubicat en una de les plantes del pis superior de l’Església, consta d’una àmplia exposició d’objectes religiosos que han estat cedits per la gent del poble.

[ampliar notícia]

La Biblioteca Municipal celebra el seu desè aniversari

21 de gener de 2010

La Biblioteca Municipal ha celebrat el seu desè aniversari en un dels actes programats per a la Festa Major d’Hivern. Aprofitant aquesta celebració, l’alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté, va fer entrega dels premis als superlectors, els usuaris més actius i que van fer més ús del servei de préstec durant el 2009. La Festa d’Aniversari de la Biblioteca va estar amenitzada pel grup d’animació infantil ‘De Parranda’.

[ampliar notícia]

La diada de Sant Sebastià concentra els actes més tradicionals

21 de gener de 2010

Constantí va celebrar el dimecres 20 de gener la Diada de Sant Sebastià, amb els actes centrals de la Festa Major d’Hivern. Com és habitual, la jornada festiva va concentrar els actes més tradicionals de la Festa Major, amb les matinades dels Grallers i la Corranda pels carrers del poble, el seguici fins a l’Església i el Solemne Ofici en honor a Sant Sebastià, amb la tradicional benedicció de les coques.

[ampliar notícia]

Canvi d'ubicació del de Banda a Banda

21 de gener de 2010

Per motius tècnics la segona edició del de Banda a Banda previst per aquest divendres 22 de gener es traslladarà al Pavelló Poliesportiu. El concert comptarà amb les actuacions dels Amics de les Arts, a partir de les 11 de la nit, i de Dijous Paella a les 00.30 hores.

[ampliar notícia]

Arrenca la Festa Major d’hivern de Constantí, amb més d’una trentena d’activitats

18 de gener de 2010

Més d’una trentena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià que se celebrarà entre els dies 17 i 31 de gener. Tot i que hi ha hagut algunes activitats prèvies, la tradicional cercavila pels carrers de Constantí i el Pregó de la Festa Major iniciaran de forma oficial la celebració aquest dimarts 19 de gener. El pregó d’aquest any tindrà com a protagonista el magistrat Javier Hernández García, president de l’Audiència Provincial de Tarragona.

[ampliar notícia]

Comencen la Festa Major d'hivern amb l'exhibició de vehicles 4 x 4

15 de gener de 2010

Aquest diumenge 17 de gener va tenir lloc el primer dels actes previs a la Festa Major d'hivern de Constantí, amb l'exhibició de vehicles de trial 4 x 4 "V Memorial Lluís Queralt" al circuit Sàhara 4 x 4, situat a l'Avinguda de Reus. Aquesta prova, que ja s'ha convertit en un dels clàssics de la Festa Major està organitzada pel Club Tortuga TT amb la col·laboració de l'Ajuntament de Constantí.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 267 de 270