Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Actes culturals i festius per la Diada

10 de setembre de 2010

Un any més, Constantí celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb diverses propostes de caire cultural i festiu, que ja s’han incorporat al calendari tradicional de les festes del municipi. Els actes de la Diada van començar el passat diumenege amb la 9a edició del Trofeu Vila de Constantí.Agustí Solé Marinera, en un acte on es va homenatjar els integrants del primer equip que va defensar els colors del Centre d’Esports l’any 1967.

[ampliar notícia]

Inici del curs escolar als centres educatius de Constantí

8 de setembre de 2010

Els centres educatius de primària i secundària de primària i secundària de Constantí han donat avui el tret de sortida al nou curs escolar 2010-11, un primer dia de curs que s’ha desenvolupat amb normalitat i sense incidències. Tant els CEIP Centcelles, com el Mossèn Ramon Bergadà, com també l’IES de Constantí han experimentat aquest any un increment pel que fa al nombre d’alumnes matriculats.

[ampliar notícia]

Constantí crea 16 nous llocs de treball a través dels Plans Extraordinaris d'Ocupació 2010

7 de setembre de 2010

L’Ajuntament de Constantí ha obtingut la totalitat dels 4 projectes sol·licitats en la convocatòria per a la realització dels plans extraordinaris d’ocupació local - Projecte Impuls-Treball.

[ampliar notícia]

Passat i present del futbol a Constantí en la IX edició del Memorial Agustí Solé "Marinera"

6 de setembre de 2010

La primera plantilla el C.E. Constantí s’ha presentat oficialment davant la seva afició aquest diumenge en la 9ª edició del Trofeu Vila de Constantí. Memorial Agustí Solé "Marinera". Tot just una setmana abans de l’inici del campionat de lliga l’equip constantinenc es va imposar per 5 gols a 1 a la Pobla de Mafumet “B”, de Tercera Territorial.

[ampliar notícia]

S'aproven els pressupostos del 2010

30 d'agost de 2010

L’Ajuntament de Constantí va aprovar el passat dimarts 17 d’agost els pressupostos municipals del consistori per a l’exercici 2010. Els pressupostos van ser aprovats amb els vots favorables dels 7 regidors de l’equip de govern (ERC, CIU, i regidor no adscrit), i els vots en contra dels 6 regidors de l’oposició (PSC i PP). El pressupost aprovat se situa en els 9.632.155 euros, dels quals uns 3 milions aniran destinats a inversions.

[ampliar notícia]

Nou reglament del mercat municipal

30 d'agost de 2010

L’Ajuntament de Constantí ha aprovat de manera inicial un nou reglament per regular el mercadet municipal que els dijous s’ubica al Carrer Jaume I. El document contempla que l’Ajuntament controli quins productes es venen, el seu sistema de conservació i com s’han d’obtenir les llicències de renovació. L’aprovació d’aquesta primera versió va comptar amb el suport de tot el consistori i ara s’obre un període de 30 dies per a que els mateixos venedors ambulants presentin al·legacions que puguin ser incorporades al document.

[ampliar notícia]

50 persones participen a la representació de les milícies de Constantí en la defensa de Tarragona a l'atac de les tropes napoleòniques

30 d'agost de 2010

Una cinquantena de persones van participar el passat dissabte de la Representació de les milícies de Constantí a la defensa de Tarragona de l’atac de les tropes napoleòniques del 1811. El Sindicat Agrícola, el Club Excursionsita i Fotogràfic, l'associació Arcàdia i els Amics de la Colla Coca van ser les entitats convocants de la primera edició d’aquesta ruta nocturna. L’acte va arrancar a les 10 de la nit al Carrer Major de Constantí i va seguir un itinerari fins arribar al Pont del Diable. A més, uns cinc timbalers dels Amics de la Colla Coca van acompanyar als participants.

[ampliar notícia]

Foment tornarà a licitar el tram entre Valls i Montblanc a l'A-27

27 de juliol de 2010

El Ministeri de Foment tornarà a licitar el tram de l'A-27 entre Valls i Montblanc. Així ho ha confirmat aquest dilluns el coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès. Vallès ha dit que 'aquest tram de l'A-27 és, juntament amb una altra via, les úniques obres de l'Estat que es tornaran a licitar a càrrec del pressupost ordinari.

[ampliar notícia]

Tot a punt per a la Festa Major d'estiu

26 de juliol de 2010

Aquest dilluns s'ha fet l’acte de presentació pública de la programació de la Festa Major d’estiu 2010 a Constantí. Aquest acte, on van intervenir l’alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté, el regidor de festes de l’Ajuntament, Marc Anguera, i Joan reig , en representació de la Comissió de Festes, va servir per donar a conèixer els principals actes de la programació d’enguany.

[ampliar notícia]

Foment atura les obres de l'últim tram de l'A-27 entre Valls i Montblanc

22 de juliol de 2010

El Ministeri de Foment ha anunciat aquest dijous la rescissió del contracte de cinc grans obres a la xarxa viària de Catalunya en aplicació del pla d'ajustament pressupostari. Una d’aquestes carreteres és el tram entre Valls i Montblanc, a l’autovia A-27. Es tracta del quart i darrer tram -d'uns 5 quilòmetres de longitud- d'una autovia en construcció que enllaçarà costa i interior, i que en el seu primer tram travessa el terme municipal de Constantí.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 93 de 103