Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

El Ple s´oposa a la reforma de l´administració local i la llei de l´avortament i sancionarà el propietaris de pisos buits

19 de febrer de 2014

L’Ajuntament de Constantí es va sumar ahir als municipis que s’oposen a la Llei de reforma de l’Administració local. El Ple de l’Ajuntament va aprovar en sessió celebrada aquest dimarts 18 de febrer una proposta per formalitzar el conflicte en defensa de l’autonomia local contra la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l’administració local. Aquesta reforma, que promou el govern estatal, pot suposar un atac contra l’autonomia dels municipis, que obre la porta a la privatització de serveis bàsics per a la ciutadania com ara els Serveis Socials.

[ampliar notícia]

Constantí ja espera l´arribada del Carnaval

27 de febrer de 2014

El Carnaval a Constantí ja escalfa motors. Seguint la línia dels darrers anys, el dissabte 1 de març centrarà els actes festius amb una gran celebració al Pavelló Poliesportiu. A partir de les 18.30 h. els més petits de la casa seran els grans protagonistes del Ball Infantil de disfresses, amb l’actuació musical de l’Orquestra Matinada. Durant la tarda també s’oferirà una xocolatada popular entre tots els assistents.

[ampliar notícia]

Bon paper d´Estètica Constantí a la Copa d´Espanya d´Igualada

23 de gener de 2014

Els passats dies 10, 11 i 12 de gener va tenir lloc a Igualada la segona fase de la Copa d' Espanya de Gimnàstica Estètica de grup, on van participar els equips infantil i sènior d'Estètica Constantí. La competició arrencava el dissabte al matí amb entrenaments oficials i a la tarda va tenir lloc la fase preliminar i classificatòria per a la final de diumenge.

[ampliar notícia]

La Biblioteca Municipal entrega els premis als usuaris més actius

22 de gener de 2014

Com cada any, en el marc de la celebració de la Festa Major d'Hivern, la Biblioteca Municipal va fer entrega dels Premis als Superlectors, un gest de reconeixement a l’activitat lectora dels usuaris més actius. L’any 2013 ha estat un any intens per la Biblioteca Municipal, un any en què han passat 33.149 persones per la Biblioteca (unes 3.000 més que l'any passat). I un any en que el personal de la Biblioteca ha realitzat també més activitats que l'any passat, amb un total de 192 sessions, a les que han assistit 4.115 persones (unes 1.200 persones més que el 2012).

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’Hivern de Constantí

16 de gener de 2014

Prop de quaranta activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià que se arrenca aquest divendres dia 17 i que s’allargarà fins el 29 de gener. La tradicional cercavila pels carrers del poble i el Pregó de la Festa Major iniciaran de forma oficial la celebració. El pregó d’aquest any tindrà com a protagonista el senyor Ramon Martí i Massó, fill de Constantí i doctor en Medicina, especialista en Medicina interna i Farmacologia clínica i professor adjunt a la Universitat de Navarra. Després del pregó es farà l’entrega de les tradicionals distincions honorífiques a diverses personalitats del poble i l’acte clourà, aquest any, amb la presentació del llibre “Constantinus Infelix. La Guerra de Separació (1640-1659)” de l’historiador Manel Güell.

[ampliar notícia]

L´Ajuntament de Constantí presenta al·legacions contra la retallada del Fons de Cooperació Local per part de la Generalitat

15 de gener de 2014

L’Ajuntament de Constantí ha presentat al•legacions contra la resolució del Fons de Cooperació Local de la Generalitat, segons la qual el consistori no percebrà cap import corresponent al 2013 d’aquesta partida atorgada en concepte de participació en els ingressos de la Generalitat. Aquesta nova retallada (es passa dels 92 milions del 2012 a 37 el 2013), aprovada pel Govern de la Generalitat el passat 27 de desembre, respon a nous criteris de redistribució i sobretot, a l’increment dels ingressos dels municipis procedents de l’Estat.

[ampliar notícia]

Constantí presenta un llibre sobre la guerra dels Segadors "Constantinus Infelix. La Guerra de Separació (1640-1659)"

15 de gener de 2014

Coincidint amb l’inici de la seva Festa Major d’hivern, la Festa de Sant Sebastià, l’Ajuntament de Constantí presentarà aquest proper divendres el nou llibre de la col·lecció de les monografies històriques dedicat en aquesta ocasió a la Guerra de Separació, coneguda popularment com la Guerra dels Segadors. Es tracta del cinquè número de la col·lecció de monografies històriques que publica l’Ajuntament des de fa uns anys, un llibre que ha escrit l’historiador i arxiver Manel Güell i que porta per títol "Constantinus Infelix. La Guerra de Separació (1640-1659)".

[ampliar notícia]

14 gimnastes del Club Estètica Constantí participaran al campionat estatal que es farà a Igualada

9 de gener de 2014

Arran del primer Campus de Gimnàstica Estètica celebrat aquest passat estiu, sota el patrocini de l'Ajuntament de Constantí, i que va comptar amb la presència d'una de les millors entrenadores a nivell mundial, Liisa Alqviist, considerada una de les millors coreògrafes del món, s’ha creat a l'empara de l'Ampa Mossèn Ramon Bergadà el club Estètica Constantí, que reuneix a dia d’avui 50 gimnastes que es troben practicant aquesta nova modalitat de gimnàstica a les instal·lacions esportives del municipi.

[ampliar notícia]

Es recupera l´ús de l´ermita de Sant Ramon de Penyafort

8 de gener de 2014

Ahir dimarts dia 7 de gener,coincidint amb la festivitat de Sant Ramon de Penyafort, es va celebrar la missa en honor al seu titular a aquest ermita que ha estat objecte de tasques de resaturació i adequació durant les darreres setmanes.

[ampliar notícia]

Es recupera l´ús de l´ermita de Sant Ramon de Penyafort

8 de gener de 2013

Ahir dimarts dia 7 de gener,coincidint amb la festivitat de Sant Ramon de Penyafort, es va celebrar la missa en honor al seu titular a aquest ermita que ha estat objecte de tasques de resaturació i adequació durant les darreres setmanes.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 93 de 135