Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Cap de setmana ple d’activitats per celebrar el Carnaval

11 de febrer de 2016

Tot és a punt per la celebració del Carnaval a Constantí, un carnestoltes que en l’edició d’aquest any es concentrarà durant el cap de setmana del dissabte 13 i el diumenge 14 de febrer. Abans, el divendres dia 12 el Rei i la Reina del Carnestoltes faran una visita a les escoles del municipi.

[ampliar notícia]

Dos equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí participen al Campionat Internacional “Miss Valentine”

10 de febrer de 2016

Dos dels equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí, l’equip “Manostijeras”(Infantil 12-14) i el Sènior, participaran entre els dies 11 i 14 de febrer al prestigiós campionat Internacional “Miss Valentine” que es celebrarà a Tartu (Estònia).

[ampliar notícia]

Un grup d´alumnes de català de l´Escola d´Adults graven contes a Constantí Ràdio

5 de febrer de 2016

Aquesta setmana un grup d’alumnes del nivell C-2 de Català de l’Escola d’Adults han visitat els estudis de l’emissora municipal Constantí Ràdio per enregistrar tres contes que participaran en el "Concurs de Podcast - Contes del món". Coincidint amb el final d’aquest curs quadrimestral, una dotzena d’alumnes han escrit els seus propis contes i n’han fet la gravació. Els contes que es van enregistrar han estat els següents: "El vol de la libertat", "La plaça del poble" i "Mamadou, rei".

[ampliar notícia]

Es lliuren els Premis Literaris de Constantí

2 de febrer de 2016

Constantí va celebrar el passat diumenge 31 de gener l’acte d’entrega dels Premis Literaris 2015. Es tractava d’un dels darrers actes del programa de Festa Major d’Hivern i la Biblioteca municipal es va omplir per gaudir d’aquesta festa literària, en la que també es va presentar el llibre que recull els millors treballs que s’han presentat a concurs durant aquesta edició.

[ampliar notícia]

Presentació oficial dels equips del Centre d’Esports Constantí

1 de febrer de 2016

El passat diumenge 31 de gener el Centre d’Esports Constantí va realitzar l’acte de presentació oficial de tots els equips que conformen el planter d’aquesta entitat esportiva. Els 15 equips que integren el club durant aquesta temporada 2015-2016 es van presentar davant de l’afició abans d’iniciar-se el partit que el primer equip del C.E. Constantí havia de disputar davant de L’Altafulla, corresponent a la jornada 19 del campionat de lliga al grup 3 de la Tercera Catalana.

[ampliar notícia]

Es reuneix la Junta Local de Seguretat a Constantí

29 de gener de 2016

Aquest divendres 29 de gener s’ha fet a l’Ajuntament de Constantí una reunió de la Junta Local de Seguretat. Analitzar la situació del municipi en matèria de seguretat i planificar les accions que es duran a terme en els propers mesos ha estat el principal punt de la reunió, que ha estat presidida per l’alcalde Oscar Sánchez i ha comptat amb la presència de representants de l’Ajuntament, el delegat del Govern de la Generalitat Oscar Peris, membres de la Policia Local i representants dels diferents cossos de seguretat que operen al territori, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

[ampliar notícia]

Es presenta l’Atles de la Biodiversitat de Constantí

25 de gener de 2016

Constantí ja compta amb un Atles de la Biodiversitat del seu terme municipal. El passat divendres 22 de gener va tenir lloc l’acte de presentació d’aquest llibre monogràfic que, en forma de catàleg recull totes les espècies de fauna i flora del municipi: en total, s’hi han recopil·lat més 600 espècies de fauna i flora. L’obra és la culminació de més de tres dècades de recerca i de treball de camp de l’autor, el naturalista José A. Latorre.

[ampliar notícia]

La Biblioteca Municipal premia els usuaris més actius de l´últim any

19 de gener de 2016

Com cada any, en el marc de la celebració de la Festa Major d'Hivern, el passat 18 de gener la Biblioteca Municipal va fer entrega dels Premis als Superlectors, un gest de reconeixement a l’activitat lectora dels usuaris més actius.

[ampliar notícia]

El Pregó i l’espectacle de José Corbacho, actes destacats del primer cap de setmana de Festa Major d’hivern

18 de gener de 2016

El pregó de Festa Major i l’entrega dels Premis i Distincions Honorífiques van marcar el passat divendres 15 de gener l’inici de al Festa Major d’hivern de Constantí, obrint així un intens primer cap de setmana de Festa Major.

[ampliar notícia]

Tot a punt per la Festa Major d’Hivern a Constantí

15 de gener de 2016

Prop d’una trentena d’activitats obertes a tot tipus de públic conformen el programa d’actes de la Festa Major d’hivern de Constantí, la Festa de Sant Sebastià, que arrenca aquest divendres dia 15 i que s’allargarà fins el 31 de gener. La tradicional cercavila pels carrers del poble i el Pregó de la Festa Major iniciaran de forma oficial la celebració. El pregó d’aquest any tindrà com a protagonista el sr. Francesc Tarrats, actual director del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Després del pregó es farà l’entrega de les tradicionals distincions honorífiques a diverses entitats i personalitats del poble.

[ampliar notícia]


primer enrera següent últim
Pàgina 93 de 155